Iftime se alege cu mărunțiș de pe urma lui Onghenda: „ Nu a fost o afacere așa cum am vrut-o eu, care visam milioane de euro pe el!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/01/2020 | 12:03
Iftime se alege cu mărunțiș de pe urma lui Onghenda: „ Nu a fost o afacere așa cum am vrut-o eu, care visam milioane de euro pe el!”

Iftime se alege cu mărunțiș de pe urma lui Onghenda. Cu toate că în mass-media central s-au vehilat sume de ordinul sutelor de mii de euro în schimbul cedării lui Hervin Onghenda la Chievo Verona, Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a recunoscut că afacerea nu a fost una foarte profitabilă pentru gruparea locală, suma care va intra în visteria clubului fiind foarte mică.


Biletul Zilei » Țintim al treilea „verde” consecutiv!


„Vreți să păstrăm misterul transferului sau să-l elucidăm? Nu a fost o afacere așa cum am vrut-o eu, care visam milioane de euro pe el. M-am recalibrate după meciurle proaste pe care le făcuse. Niște bani luăm, dar destul de puțini. Ideea e că financiar, nu am pierdut cu Hervin. Lui Onghenda trebuie să-i dau drumul din motive care țin de un real parcurs al vieții lui. O ofertă de la Chievo mai mare ca a mea, mai avea șase luni la noi. Oricum, eu niciodată nu i-aș fid at acei bani la Botoșani”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunţă faptul că mijlocaşul francez a ajuns aseară la Verona iar în cursul acestei zile urmează să efectueze vizita medicală şi dacă totul este în regulă va semna cu Chievo.

Francezul ar urma să semneze un contract pe doi ani şi jumătate cu Chievo Verona, dacă totul va decurge bine la vizita medicală.

Citește și...