Claudia Pavel a încercat o „aroganță”, dar a fost pusă la punct! Ce a pățit după ce și-a abandonat BMW-ul pe o alee

Publicat: 23/03/2019 | 22:22

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de scenă Cream, a lansat până în prezent mai multe albume solo și un album în grupul „Candy”. Are o voce care iese în evidență și apariții scenice fulminante, însă uneori ține capul de afiș și prin diverse… controverse. Viața Claudiei se desfășoară între studioul de înregistrări, familie și show-urile de televiziune la care participă, iar cei care se află în anturajul vedetei confirmă că știe să își negocieze la sânge contractele, astfel că a obținut sume consistente pentru aparițiile sale televizate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a făcut o altă descoperire. Claudia Pavel pare să nu dea foarte multă atenție modului în care își parchează mașina. (CITEȘTE ȘI: Bombă în showbiz! Claudia Pavel, dezvăluiri de ultimă oră despre relația cu Smiley: „Cică suntem combinați” )

Fotoreporterii CANCAN.RO au descoperit BMW-ul Claudiei Pavel parcat ca și cum vedeta ar fi fost obligată să plece din mașină în cea mai mare grabă. Din pozele pe care le puteți vedea în GALERIA FOTO se poate constata, cu ușurință, că artista nu se poate plânge că nu a avut loc de manevre și a fost nevoită să improvizeze. Ba chiar dimpotrivă. Numai că – din motive doar de ea știute – Claudia Pavel a „reușit” să poziționeze mașina în așa fel încât trecătorii să fie obstrucționați.

După cum se poate observa, bolidul Claudiei Pavel este parcat în dreptul unui stâlp de iluminat, blocând trei sferturi dintr-o cale de acces, iar unul dintre trecătorii care s-au strecurat pe lângă BMW i-a ridicat ștergătoarele, atenționând-o astfel pe șoferiță. (CITEȘTE ȘI: Prieteni la cataramă. Cum se distra Claudia Pavel cu falsul chirurg italian, descoperit la București. FOTO)

Parcarea à la Cream și reacția unui trecător furios

Nu putem ști ce reacție a avut Claudia Pavel atunci când a revenit la BMW-ul personal și a descoperit, cu surprindere, că un trecător nervos și-a permis să-i ridice ștergătoarele. Putem doar spera că o astfel de parcare nu face parte din agenda zilnică a șoferiței Claudia Pavel. Nu de alta, dar într-o zi este posibil să descopere o amendă… sub ștergătoare.  (CITEȘTE ȘI: Ce lovitură! Fotografii intime cu Claudia Pavel, făcute publice)

Claudia Pavel nu a trecut cu brio proba ”Parcarea”

În 2016, Claudia Pavel s-a răstit la un polițist de la Rutieră

2016. În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, echipajul de poliţie aflat în zona Dorobanţi – pe bulevardul Mircea Eliade – a făcut semn regulamentar de oprire unui conducător auto aflat la volanul unui SUV BMW negru. Șoferul a oprit foarte departe de punctul de control, ca şi cum nu ar fi văzut semnalul de oprire. Agentul s-a prezentat, conform legii, și a cerut actele la control. Atunci a observat că la volan se afla chiar  Claudia Pavel – ”Cream”.

Surpriza i-a fost și mai mare atunci când vedeta a deschis gura, susțin surse din Poliţie. (CITEȘTE ȘI: Cream a ”măturat pe jos” cu Brigitte! Avem declarațiile care dinamitează showbizul)

”Cântăreaţa era extrem de nervoasă şi obraznică că a fost oprită pentru control la ora aia. Se grăbea acasă şi a vorbit pe un ton iritat, şi extrem de urât. Colegului meu nu i-a venit să creadă ce a auzit, cu atât mai mult cu cât este o vedetă. I s-a aplicat o amendă de 600 de lei si, când trebuia să semneze procesul verbal, a zis că ea n-are de unde să-i dea banii aia. Colegul meu i-a zis că nu este problema lui de unde aduce banii şi discuţia a degenerat. I-a spus că doar n-o să se f…in c…pe bani. Agentul a fost pur şi simplu şocat”, au arătat sursele citate pentru CANCAN.RO.

Episodul de acum trei ani, de pe 1 aprilie. Din nefericire, nu a fost păcăleală

Claudia Pavel și-a negociat la sânge contractele

Claudia Pavel s-a ales cu sume consistente de pe urma concursurilor TV. În 2017 a apărut la “Fort Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la concursul “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, primind 40.000 de euro. Banii au fost investiți în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei.

Anul acesta, Claudia a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul. Acesta ar fi mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Toți ceilalți concurenți ar fi fost invidioşi, fiindcă ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte Năstase, de pildă, ar fi încasat o sumă cu mult mai mică. (CITEȘTE ȘI: Scandal la Fermă! Claudia Pavel a răbufnit și a umilit-o pe Brigitte Năstase)

Claudia Pavel își negociază la sânge contractele, dar nu stă foarte bine la capitolul ”parcare”

Disputa dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase

Trei ediții ale reality-show-ului Ferma au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei, pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Consiliul Național al Audiovizualului a analizat într-o ședința publică toate sesizările primite pentru mai multe ediții ale emisiunii Ferma de pe Pro TV în care erau reclamate imagini nepotrivite pentru minori și limbajul fără perdea, anunță paginademedia.ro. Este vorba despre două ediții în care două concurente din Ferma, Brigitte și Claudia Pavel și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral (dacă le place sau nu).

Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”. (CITEȘTE ȘI: Sora Claudiei Pavel, atac devastator la Brigitte Năstase: ”Nu cred că cineva ar putea lua în serios ce spune această femeie!”)

Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene”.

Totodată, CNA a ținut cont de o altă ediție a emisiunii, din 17 februarie, în care Claudia Pavel, concurentă în emisiune a vorbit despre o altă concurentă folosind termeni precum:

Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la Spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, explicând că a ținut cont și de faptul că Ferma este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV. (CITEȘTE ȘI: Smiley și Claudia Pavel, amor în secret? Prima reacție a cântăreței)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...