Claudia Pavel a dezvăluit secretele! De ce a acceptat să participle la Exatlon și ce relație are cu Cătălin Cazacu

Publicat: 05/03/2018 | 19:43
Claudia Pavel a dezvăluit secretele! De ce a acceptat să participle la Exatlon și ce relație are cu Cătălin Cazacu

Claudia Pavel, alias Cream, a dezvăluit, într-un interviu, motivul pentru care a acceptat să participle la Exatlon, reality-show-ul din Republica Dominicană, de unde a fost eliminate. Ea a vorbit și despre relația cu Cătălin Cazacu, tot concurect la Exatlon.

“Am primit propunerea la final de noiembrie 2017. Am zis da, de principiu, din prima clipă, pentru că mi părut o idee foarte tare, mai ales că mi s-a explicat că este vorba despre un altfel de reality-show, că este vorba despre o competiţie sportivă şi că voi avea colegi serioşi, din lumea sportului, campioni olimpici, campioni mondiali.

O mamă care munceşte se duce la muncă şi pentru copil. Eu m-am dus şi pentru experienţă dar, de ce să nu recunosc, în primul rând pentru mine televiziunea este un job şi se şi câştigă bani din asta.

Personal, mi-am depăşit foarte multe frici şi foarte multe limite şi nici o clipă nu îmi pare rău că am fost acolo, pentru că a fost o experienţă cu adevărat unică. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am întors sănătoasă!”, a povestit Claudia pentru www.revistatango.ro.

“Suntem atraşi unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viaţa pentru carierele lor încă de când erau mici şi regret că, din cauza acestei atracţii, suntem târâţi într-o mizerie”, a spus despre relația cu fostul ei coleg.

Citește și...