Cleopatra și Edward Sanda, fotografia care a stârnit un val de controverse: ”E cumva însărcinată?”

Publicat: 07/09/2020 | 10:31

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să stârnească un val de controverse în mediul online, cu ultima fotografie publicată. Fanii s-au gândit imediat la o sarcină!

Din momentul în care au recunosct că formează un cuplu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ezită să-și arate iubirea în văzul tuturor. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, însă ultima fotografie publicată de artist a trezit suspiciuni în rândul fanilor.

În fotografie, Edward o îmbrățișează pe Cleopatra, iar mâinile lui sunt pe abdomenul tinerei, în timp ce artista, la rândul ei, își ține mână pe burtică. Fanii au reacționat pe loc, mai ales după ce Randi le-a transmis un mesaj uluitor: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

Edward Sanda și Cleopatra Stratan

„Cleo e cumva însărcinată? /Aveți ceva sa ne spuneți ??Sau ne lăsați / Sarcină ușoară și naștere încă mai ușoară/ Cleopatra e însărcinată?/Bebe super/Ce mă bucur să vă văd fericiți și frumoși toată viața împreună./Nastere ușoară/ Doar eu am avut impresia ca este însărcinată?/, au comentat unii dintre internauți.

Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche

La 17 ani, Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Artista a mărturisit că nu își vede viața fără Edward Sanda și vrea să îmbătrânească alături de el. (VEZI ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, SCOS DIN CLUB DE BODYGUARZI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARCARE ȘI CUM L-A “POTOLIT” SEXY-BRUNETA)

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altulNu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături.

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan.