Cleopatra Stratan și Edward Sanda au tras o sperietură serioasă! Ce au pățit cei doi artiști? „Ne-am panicat…”

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 17:23

De ceva timp Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Deși cei doi au declarat inițial că sunt doar prieteni, însă acum își mărturisesc necontenit sentimentele.

În ultima perioadă cei doi sunt de neseparat și își petrec mai tot timpul împreună. Recent, aceștia au trecut printr-un moment mai dificil, ce i-a speriat destul de rău. După o zi petrecută în studio, au mers la o prietenă pentru o probă de haine, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Atunci când au ajuns la atelier, ce se afla la etajul patru al unui bloc, cei doi s-au lovit de o situație critică. (CITEȘTE ȘI: CLEOPATRA STRATAN, PLANURI MARI DE VIITOR ALĂTURI DE EDWARD SANDA. „VREAU SĂ FIE PRIMUL ȘI ULTIMUL PE CARE EU SĂ-L IUBESC”)

Au vrut să urce cu liftul, însă după câteva momente a intervenit panica. Se pare că aceștia au rămas blocați în lift. Deși problema s-a rezolvat repede, cei doi îndrăgostiți s-au speriat destul de rău.

„Am mers să probăm niște haine. Intrăm în bloc, intrăm în lift, totul ok, trebuia să urcăm până la etajul patru. Apăsăm patru, dar după patru secunde se blochează. Deschidem ușile, jumătate perete, jumătate ușă, apăsăm pe butoane, nimic. Noi nu ne-am blocat niciunul în lift, niciodată. Ne-am panicat pentru câteva secunde. Nu vă dorim să vă blocați în lift nici măcar zece secunde”, au povestit cei doi pe Instagram.

Cleopatra Stratan, îndrăgostită nebunește

La 17 ani Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit alesul și că o să rămână alătur de el toată viața. Tânăra cântăreață a mărturisit în cadrul unui interviu că alături de Edward se simte împlinită și că nu își dorește ca acest lucru să se schimbe niciodată. (VEZI ȘI: INTERNAUȚII AU OBSERVAT DETALIUL! CLEOPATRA STRATAN, ÎNȘELATĂ DE IUBIT?)

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine.”, a spus Cleopatra Stratan.