Clip fabulos cu Adrian Minune! Nadir l-a făcut public: „Ai greșit coada, băiatul meu”

Publicat: 20/03/2018 | 15:15

Nadir a publicat pe contul lui de Instagram un clip fabulos cu Adrian Minune, stând la coadă în aeroport. Celebrul manelist mânca bomboane, iar ceea ce a spus a stârnit amuzamentul tuturor celor care au văzut clipul.

„Se dă câte 10 euro de căciulă pentru că statul german vrea să mâncăm măsline. Stau la coadă, ce te bagi?”, a spus Adrian Minune. „Ai greșit coada, băiatul meu”, a reacționat cineva. „Ai greșit măslina băiatul meu”, a comentat altcineva. Clipul postat de cântărețul Nadir a fost văzut de 50.000 de persoane. Nadir a fost întrebat și dacă pregătește un duet cu Adrian Minune.

„Ai greșit buzunarul, băiatul meu”

Clipul în care un fan îi oferă 10 lei pentru o dedicație lui Adrian Minune a devenit viral. „Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tânăr, care însă nu s-a întors: „Ia, vino încoa’”.

Clipul respectiv a dat naștere multor glume pe rețelele de socializare. Manelistul s-a simțit jignit atunci când a văzut suma, el fiind obișnuit cu bani mult mai mulți. Tânărul respectiv voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. (VEZI ȘI: Cum a reacționat Adi Minune când a primit 10 lei pentru o dedicație!)

A post shared by Nadir (@nadirofficial) on

Citește și...