Clipe grele la Kanal D! A ajuns în stare gravă, la Urgențe

Publicat: 02/02/2019 | 15:39

Clipe grele la Kanal D. În ultime ediție a show-ului “Bravo, ai stil!”, care va putea fi urmărită sâmbătă seară, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele emisiunii sunt decise să îi cucerească pe jurați. Se anunță un episod spectaculos, cu o tema cu totul specială, “Latino”.

Lipsa Valeriei a ridicat, logic, semne de întrebare printre concurente. Noroc cu Ilinca Vandici, care a eludicat misterul. Starea de sănătate a sa nu este cea mai bună, astfel că tânara a ajuns de urgență la spital, pentru a i se acorda toate ingrijirile medicale de care are nevoie.

“Am un anunț foarte important pentru voi, cei din platou, dar și pentru cei din fața micilor ecrane; Valeria a venit azi dimineață aici, pregatită de Gală, să se aranjeze, să vă prezinte o ținută și un moment, din păcate, i s-a făcut foarte rău și în acest moment Valeria este la spital. Sper că este bine și că va ajunge aici până la finalul Galei. Ținem legătura în permanență cu cei de la spital, pentru a ne asigura că este bine. Cineva din echipa emisiunii este alături de ea. Nu îmi rămâne decât să îi urez multă sănătate și să o așteptăm cu brațele deschise aici”, a spus Ilinca Vandici.

Dacă starea de sănătate a concurentei se va ameliora și va reuși Valeria să ajungă în platoul emisiunii veți putea afla urmărind Gala “Bravo, ai stil!”, a spus Ilinca Vandici conform wowbiz.ro.

Citește și...