Clipe de coșmar pentru Florin Busuioc la Terapie Intensivă! S-a simțit rău, iar medicii…

Publicat: 13/11/2018 | 11:50

În urmă cu o săptămână, Florin Busuioc a suferit un infarct, după un spectacol susținut la Craiova. A ajuns la spital, a fost operat, iar în prezent se află internat la Fundeni. Starea actorului este, în acest moment stabilă, dar medicii iau în calcul să îi monteze un al doilea stent, pentru siguranță totală.

“Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate, conform wowbiz.ro.

Cele mai ieftine produse pe care le poti cumpara de Black Friday

Florin Busuioc s-a aflat o perioadă la Secția de Terapie Intensivă, unde a fost ţinut sub strictă observaţie de medici și asistente, care nu i-au lăsat pe prieteni să îl viziteze, fireşte, din raţiuni strict medicale.“Pacientul trebuie să stea liniştit şi doar cei mai apropiaţi oameni din familie pot să între la el, şi numai câteva minute”, au spus persoane de la faţa locului!

După trei zile de izolare, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Omul de televiziune s-a simţit destul de rău în primele ore ale internării și a avut o stare letargică, în special din cauza medicamentaţiei. Însă, cu trecerea timpului, el şi-a revenit şi chiar a început să vorbească normal. ”Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului.

Citește și...