CNA a amendat Pro TV cu 10.000 de lei! Motivul: o vacă în platoul emisiunii MasterChef

Publicat: 15/11/2019 | 19:38

Postul de televiziune Pro TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei, din cauza unor incidente petrecute în timpul a două emisiuni, MasterChef și Deadpool.

Principala problemă a fost o ediție a emisiunii MasterChef, difuzată în reluare pe 13 octombrie, în care unul dintre jurați, Joseph Hadad, a adus în platou o văcuță și a indicat care sunt părțile care se gătesc, scrie paginademedia.ro.

Chef Hadad: „Printre cele mai delicioase bucăți de carne se numără: antricotul, este aicea, da? ( indică locul pe spatele animalului)”

„Mușchi de vită! Este zona asta care este împreună cu vrăbioare. Diafragma este aici un mușchi care separă toracele de abdomen. Burta de vită… se fac o groază de preparate cu burta. Dar, e carne prea tare. Trebuie să lăsăm mai mult la gătit. Dacă Alexandra s-ar fi numit Alexandru, în loc de ugere ar fi avut testicule. Uite, aicea! (Indică locul. Concurenții râd) Testicule mare!”, a mai comentat Hadad.

Membrii CAN au considerat că momentul prezentării poate afecta minorii.

Cum a contribuit Deadpool la amendă

Radu Herjeu, cel care a propus amenda, a ținut cont și de difuzarea filmului Deadpool, cu multe momente violente, la ore accesibile minorilor (ora 20.00). Deadpool este un film care în multe țări este recomandat persoanelor de peste 15 ani, a fost difuzat de Pro TV cu marcaj 12.

Radu Herjeu, membru CNA: „Acela nu este film de 12. Este un film foarte mișto, dar cu scene care te pot face ca adult să închizi ochii, darămite la 12 ani. Nu e sub nicio formă sub 12 ani. Chiar puteați să aveți puțină responsabilitate. Se uita lumea la acest film și la 10 seara.”

Citește mai mult pe paginademedia

Citește și...