“Cobra” Ilie nu iese din cuvantul sotiei si bine face! Fostul fostbalist a mai “marcat” o afacere profitabila

Publicat: 12/10/2013 | 00:15

Dupa ce a lasat fotbalul deoparte, fostul international Adrian Ilie s-a dedicat afacerilor, iar alegerea s-a dovedit inspirata. “Cobra” si-a pastrat oportunismul de pe gazon si atunci cand vine vorba de a incheia vreo tranzactie.

Afacerile pe care le-a deschis in turism si imobiliare i-au mers ca pe roate, presa speculand, la un moment dat, ca ar detine o avere de aproximativ 19 milioane de euro. Adi Ilie a recunoscut insa, intr-un interviu, ca daca nu ar fi avut-o langa el si pe sotia lui, Dana, probabil ca n-ar fi avut un asa mare succes.

Zilele acestea, fostul atacant ne-a dat si proba faptului ca nu iese din cuvantul sotiei. Impreuna cu aceasta, “Cobra” a mers la un notariat pentru a parafa o tranzactie. Insotiti de un barbat, Dana si Adi Ilie n-au zabovit prea mult timp la notar, semn ca actele fusesera pregatite dinainte si ca nu a fost nevoie decat de acordul final.

Dupa ce au iesit de la notariat, sotia i-a dat directive precise fostului fotbalist, trimitandu-l la Taxe si Impozite impreuna cu barbatul cu care semnasera tranzactia
Dupa ce au iesit de la notariat, sotia i-a dat directive precise fostului fotbalist, trimitandu-l la Taxe si Impozite impreuna cu barbatul cu care semnasera tranzactia

La iesire, Dana i-a inmanat sotului un set de acte si l-a trimis la Taxe si Impozite alaturi de barbatul cu care semnasera actele pentru a inregistra afacerea.

Adi Ilie stia exact
Adi Ilie stia exact „traseele” de la Taxe si Impozite, semn ca este cumva „de-al casei”: mai intai a trecut pe la xerox, apoi a completat rapid cateva fise, dupa care functionarii de la ghiseu i-au inregistrat tranzactia

Recunoscut de functionarii de acolo, fostul atacant al Stelei si al Valenciei n-a trebuit decat sa completeze cateva fise, dupa care totul a mers ceas. Cat a stat la Taxe si Impozite, “Cobra” a fost numai un zambet, de unde putem trage concluzia ca a mai facut o afacere profitabila!

Adrian Nicolae

Citește și...