Codin Maticiuc a devenit tată. Ce nume atipic a ales pentru fetița lui

Publicat: 05/04/2019 | 08:53

Showbizul autohton s-a îmbogățit cu încă un… tătic. Este vorba despre nonconformistul Codin Maticiuc, el alegând o modalitate inedită de a face anunțul pe care fanii săi îl așteptau de ceva vreme.

Într-o scurtă postare pe pagina sa de socializare, Codin Maticiuc a ales să ofere fanilor o fotografie sugestivă în dreptul căreia a scris: ”Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam”.

Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami, totul a decurs bine, conform primelor informații iar micuţa va primi numele Smaranda, precum bunica sa.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, la XNS.

Citește și: CODIN MATICIUC, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ TRĂIEȘTE DIN BANII PĂRINȚILOR: ”NORMAL CĂ FĂRĂ BANII ĂIA ERAM ZERO”

”Nu aș vrea să mă opresc la un singur copil”

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știe cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și mărturisește că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie.

“Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?, a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!.

Citește și...