Codin Maticiuc a evitat un accident violent în ultimul moment în timp ce era cu Monica Bîrlădeanu! Actrița a filmat scenele îngrozită: “Ce se întâmplă!?!”

Publicat: 10/08/2018 | 11:08

Timpul trece extrem de repede, iar artiștii și actrițele care au obținut roluri în pelicula “Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu, muncesc zi și noapte ca să fie gata la timp! Așa s-a întâmplat și noaptea trecută cu bloggerul Codin Maticiuc și Monica Bîrlădeanu. Cei doi s-au aflat pe platourile de filmare, unde se toarnă filmul. Una dintre scene a fost filmată de frumoasa vedetă, care și-a intrat foarte bine în rol! Atât de bine, încât, preț de câteva secunde, internauții au crezut că întâmplarea nu face parte din peliculă, ci că li s-a întâmplat în viața reală. Cu toții s-au liniștit, după ce au intrat însă și pe conturile de socializare ale Monicăi Bîrlădeanu, care a scris un mesaj în limba engleză din care se înțelege clar că a fost doar o cascadorie.

Citește și: Codin Maticiuc, plin de sânge în noul său film „Faci sau taci”

Codin Maticiuc, cascadorie în filmul “Faci sau Taci”, regizat de Iura Luncașu

Codin Maticiuc a postat noaptea trecută pe contul său de Instagram o filmare în care apare conducând pe un drum și evitând un accident. Aflată pe scaunul din dreapta, Monica Bîrlădeanu explică ce urmează să se întâmple într-o curbă deosebit de periculoasă. Și… ca să iasă mai bine scena, ei au tras mai multe duble, de fiecare dată, actrița strigând ceva din cauza situației în care se aflau cei doi.

“Cascadorie făcută cu Codin Maticiuc la volan. Ia să vedem… Ce se întâmplă!?! Uuuu!”, a spus Monica Bîrlădeanu pe înregistrarea făcută publică de cunoscutul blogger.

Aceeași filmare a fost postată și de actriță pe contul ei de Instagram, dar și alte cadre cu o mașină ieșită în decor.

“All good. He’s alive (n.r.: Toate sunt bune. El este în viață) #facisautaci”, a scris frumoasa actriță pe imaginile urcate de ea pe Insta Story.

Scene filmate pentru pelicula “Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Sursa foto: Instagram

În filmul “Faci sau Taci”, în regia lui Iura Luncașu joacă 16 celebrităţi: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu, Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bîrlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

 

Citește și...