Codin Maticiuc îl ia la mișto pe Ionuț Gojman de la ”Insula iubirii”: ”Am înțeles că băiatul…”

Publicat: 03/12/2018 | 18:32

Codin Maticiuc l-a luat la mișto pe Ionuț Gojman de la ”Insula iubirii” și a transmis un mesaj pe contul său de Facebook, în stilu-i caracteristic.

Ionuț Gojman se numără printre concurenții controversați din sezonul patru de la “Temptation Island – Insula Iubirii”. El a flirtat cu ispita Nicoleta și este de părere că nu a greșit cu nimic; ei făcând chiar și o ședință foto nud. În plus, participantul nu și-a ascuns intențiile față de producătorii show-ului de la Antena 1: își dorea, de fapt, să fie ispită.

Ei bine, apariția lui Ionuț în tricoul Tshirt Factory l-a adus în atenția lui Codin Maticiuc care n-a ezitat să-l ia peste picior.

”1 acest cuplu fericit de la Insula Iubirii a ales Tshirt Factory.ro

2 am înțeles ca băiatul din imagine vrea sa fie ispita in următorul sezon și as vrea sa știu daca antena 1 l-a acceptat. Nu de alta dar dacă e așa îmi da și mie curaj sa merg la clubul de baschet Steaua, cred ca ma vor include in lot.”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL TRANȘANT AL MIRELEI BANIAS DE LA “INSULA IUBIRII”, DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ PENTRU CĂ A ÎNCERCAT SĂ REIA RELAȚIA CU IONUȚ GOJMAN)

Răsturnare de situație între Ionuț Gojman și Mirela Baniaș

La nicio zi de când s-a aflat deznodământul în cazul cuplului Mirela Baniaș și Ionuț Gojman de la “Insula Iubirii”, au apărut imagini noi cu aceștia, care vorbesc de la sine despre relația pe care o au, de fapt, după ce s-au încheiat filmările show-ului care rulează la Antena 1. În plus, frumoasa brunetă a adâncit și mai mult misterul, după ce a făcut public un mesaj emoționant și categoric, în același timp. (VEZI ȘI: PREMIERĂ LA “INSULA IUBIRII”! UNUL DINTRE CONCURENȚI A DEVENIT ISPITĂ ȘI A RĂMAS ÎN THAILANDA)

În cadrul ediției de seara trecută de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, fanii emisiunii au aflat că Mirela Baniaș și Ionuț Gojman s-au despărțit definitiv. Totuși, pe Facebook au apărut imagini care arată, de fapt, că cei doi foști concurenți ai reality-show-ului sunt în relații extrem de bune! Și asta pentru că ei s-au afișat împreună la nunta surorii tânărului afacerist din Târgu Mureș. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Deocamdată, nu se știe dacă au fost în calitate de iubiți sau prieteni, însă, cu toții au remarcat faptul că cei doi s-au fotografiat împreună cu mirii, la fel cum se întâmplă în cazul unor cupluri care își asumă relația. Vezi imaginile cu foștii concurenți de la “Insula Iubirii” în ziua fericitului eveniment AICI (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Citește și...