Codin Maticiuc, mesaj emoționant: ”Am fost invincibil, dar mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile!”

Publicat: 11/07/2020 | 09:17
Codin Maticiuc, mesaj emoționant: ”Am fost invincibil, dar mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile!”

Codin Maticiuc a postat, pe pagina de socializare, un mesaj emoționant, în care vorbește despre transformarea lui de când a devenit tată. Pe 4 aprilie anul trecut, se năștea Smaranda, o scumpete de fetița care i-a dat lumea peste cap lui Codin.

Spune că, înainte, se credea invincibil, că nu îi era teamă, dar acum totul s-a întors cu 180 de grade. Simte că se sfârșește atunci când micuța plânge, când are temperatură, când îi ies unele pete pe piele. ”Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.

Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt că mă sfârșesc efectiv”, scrie Maticiuc.

Codin Maticiuc, mesaj emoționant: ”Sunt nervos, abătut, îngrijorat!”

Omul de afaceri mai zice că venirea pe lume a fetiței lui nu i-a dat o forță în plus, ci doar o slăbiciune. Trece de la o stare la alta, e nervos, abătut, îngrijorat atunci când fetița nu se simte bine. ”Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație să muncesc în plus, să realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat.

NU RATA: CODIN MATICIUC A FOST „ARESTAT LA DOMICILIU” DE SĂRBĂTORI: ”N-AM AVUT ALTĂ SOLUȚIE!”

Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine. NU AVEAI CE SĂ-MI FACI ÎNAINTE CA SA MĂ DĂRÂMI AȘA. Efectiv nu aveai ce. Iată-mă însă acum victimă sigură în fața unei răceli cât de mici. Iată-mă cum mă foiesc nervos când pe ea o supără dințisorii, cum îmi sare inima din piept când aud doar că nu e în apele ei. Vreau in continuare să cuceresc Troia și mă rog la Dumnezeu să nu mă lovească în călcâi căci altceva nu mă poate opri vreodată. Amin”, a continuat Codin Maticiuc.

”Ce frumos ai scris! Eu am avut un „interviu” cu fetita mea de 5 ani, iar una din întrebări era: Ce crezi că o sperie cel mai tare pe mama ta? Și ea a răspuns: Să nu ni se intample nouă (ei și fratelui ei de 3 ani) ceva rău! Am rămas fără cuvinte… deci ăi copiii simt fricile noastre și dragostea nemărginită pe care le-o purtăm necondiționat!”, a fost comentariul unei prietene.