S-a deslușit misterul! Prima imagine cu iubita secretă, care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc. Da, este chiar ea

Publicat: 29/10/2019 | 09:21

Codin Maticiuc se simte un bărbat împlinit, lucrurile merg foarte bine atât în plan profesional, cât şi în cel personal. De mai bine de şase luni, în fiecare zi îl aşteaptă acasă fetiţa lui, Smaranda, dar şi mama micuţei, pe care o ţine departe de lumina reflectoarelor.

”Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza”, ne-a dezvăluit juniorul lui Codin, Mario.

Cei doi s-au iubit în secret, iar din rodul dragostei lor a ieşit o fetiţă foarte frumoasă. Dacă despre Codin Maticiuc ştim aproape totul, despre iubita lui mai puţin. Cum toată lumea se întreabă cum arată femeia care l-a făcut tată pe „craiul de Dorobanţi”, aşa cum este supranumit, ei bine, recent, actorul a postat prima imagine cu mama fetiţei lui. Tânăra de 30 de ani s-a pozat cu fetiţa în braţe şi i-a trimis imaginea lui Codin, care aştepta cu nerăbdare să se întoarcă acasă la ele.

”Nu excludem căsătoria”

Codin Maticiuc a surprins pe toată lumea atunci când  a anunțat că va deveni tătic, mai ales că nu se știe cine este iubita lui, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și mărturisește că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar nu exclude definitiv această idee.

“Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?, a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!.

Citește și...