Codin Maticiuc e singurul din showbiz care îl apără pe Mircea Badea. Detaliul observat de „Poponeț”

Publicat: 03/02/2019 | 11:30

Deși foarte mulți s-ar fi așteptat ca și Codin Maticiuc să ”lovescă” în Mircea Badea după ce acesta a fost făcut KO în câteva secunde de motociclistul Redi Emi, acesta a postat un mesaj în care descoperă circumstanțe atenuante pentru vedeta Antenei 3.

Mircea Badea este pus la zid după ce a mâncat bătaie în câteva secunde de la Tedi Emi. Această revanșă nu a fost altceva decât un meci cu rezultatul dinainte cunoscut, chiar dacă Mircea Badea a sperat să îl învingă pe ”motociclist” și să poată declanșa, la rândul său, unele atacuri către ”adversarii” din mass=media și din showbiz.

Citește și: POZA CARE A DEVENIT VIRALĂ SÂMBĂTĂ SEARĂ, DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ DE MIRCEA BADEA ÎN MALL

Codin Maticiuc calmează spiritele în câteva cuvinte:

”La revanșa disputată astăzi dintre ”motociclist” și Mircea Badea, cel din urmă a fost leșinat în două secunde. OK, exagerez, patru secunde. Asta nu înseamnă nimic. Băiatul ăla probabil că ne leșină pe majoritatea din noi. Probabil cei mai mulți muritori nu intrau în ring”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram.

Codin Maticiuc îi ia apărarea lui Mircea Badea

Citește și: UMILINȚĂ MAXIMĂ DUPĂ KO-UL DE ASEARĂ. ȘERBAN HUIDU: „MIRCEA BADEA E ATÂT DE PUTERNIC ÎNCÂT POATE SĂ…” CONTINUAREA TE VA AMUZA COPIOS

Mircea Badea își asigură fanii că nu este un fricos

După confruntarea dură dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi, sâmbătă, într-un mall din Capitală, prezentatorul fiind pus la pământ în doar cinci secunde, acesta a reacționat ulterior pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj. Mircea Badea le-a transmis prietenilor virtuali că se simte bine, dar și faptul că nu a stat leșinat minute bune.

Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

Citește și...