Umilință maximă după KO-ul de aseară. Șerban Huidu: „Mircea Badea e atât de puternic încât poate să…” Continuarea te va amuza copios

Publicat: 03/02/2019 | 11:01

Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Tedi Emi. Ringul a fost amenajat într-un centru comercial din București, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Șerban Huidu. Cel din urmă l-a umilit, pur și simplu, pe Mircea Badea.

“Ce dacă a luat bătaie în 5 secunde? O să își revină, e puternic!

Mircea Badea e atât de puternic încât poate să înece un pește în apă! În apă dulce. Și în sărată.

Mircea Badea e atât de puternic încât donează în fiecare zi sânge la Crucea Roșie. Niciodată pe al lui.

Mircea Badea e atât de puternic încât folosește tabasco pe post de picături de ochi. Iar ochii îi curg atunci când îi lasă el să curgă.

Mircea Badea e atât de puternic încât poate aplauda cu o singură mână.

Dar motociclistul e și mai puternic. Sau ăsta era Chuck Norris?”, a scris Șerban Huidu pe contul personal de socializare.

Mircea Badea, după confruntarea cu Tedi: ”Nu sunt fricos!”

După confruntarea dură dintre Mircea Badea și motociclistul Tedi, sâmbătă, într-un mall din Capitală, prezentatorul fiind pus la pământ în doar cinci secunde, acesta a reacționat ulterior pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj. Mircea Badea le-a transmis prietenilor virtuali că se simte bine, dar și faptul că nu a stat leșinat minute bune.

Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Citește și...