Colegii o strigau „renul Rudolf”! Cum arata inainte de operatie aceasta fetita

Publicat: 18/12/2013 | 21:59
Colegii o strigau „renul Rudolf”! Cum arata inainte de operatie aceasta fetita

Majoritatea parintilor abia asteapta sa isi vada copiii jucand in piesa de Craciun a scolii.Acest lucru a devenit insa cel mai mare cosmar al unei mame.

Zara Green, mama lui Connie a fost speriata de faptul ca fetita ei ar putea juca rolul renului Rudolf intr-o astfel de piesa.

Micuta s-a nascut cu un semn din nastere rosu, fix in varful nasului. Zara nu a stat pe ganduri cand a aflat ca micuta poate fi operata si ca semnul poate fi indepartat de chirurgi.

Rudolf

Operatia a fost un succes, iar acum fetita arata cat se poate de normal. „Cand era copil, ma gandeam ca invatatoarea ar distribui-o cu siguranta in rolul lui Rudolf, in piesa de Craciun Imi si imaginam cum parintii si profesorii ar intreba-o daca isi doreste acest lucru. Connie ar fi urat acest gen de atentie. In timpul gradinitei a trebuit sa fie foarte curajoasa cand diversi copii o intrebau despre diferentele dintre ei si ea.”

Zara Green s-a luptat indelung pentru ca fetita sa fie operata, desi medicii i-au spus ca ar trebui sa astepte pana in momentul in care aceasta implineste 10 ani.

A.P

Citește și...