Noua iubită a lui Iri a „înfiat-o” pe Irinuca!

Publicat: 10/06/2018 | 22:52

Oana Cojocaru, noua iubită a lui Irinel Columbeanu, a „înfiat-o”, deja, pe Irinuca, fiica miliardarului de la Izvorani și a Monicăi Gabor. (Promotiile zilei la monitoare) Cei trei au ieșit împreună la o piscină din Capitală și s-au comportat ca o adevărată familie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au despărțit după doar cinci ani de căsnicie. În 2011, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat, iar fiica lor, Irina, acum în vârstă de 11 ani și jumătate, a rămas în grija tatălui. Între timp, Monica s-a cuplat cu Mr. Pink, alături de care locuiește în SUA, iar Irinel Columbeanu a început, recent, o relație cu Oana Cojocaru. (Reduceri mari la jocuri PC)

Între cei doi este o diferență de vârstă de 40 de ani, dar bruneta spune că nu îi pasă, pentru că îl iubește pe omul de afaceri. Pe de altă parte, fotomodelul originar din județul Bacău pare să fi stabilit, deja, o legătură strânsă cu fiica miliardarului de la Izvorani. În cursul zilei de sâmbătă, Irinel, Irinuca și Oana au fost la o piscină de lux din Capitală, unde au petrecut clipe minunate de relaxare. Cei trei au ajuns în complex în jurul orei 11:00 și au plecat după-amiază, târziu. (CITEȘTE ȘI: IRI A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU PUȘTOAICA, IAR NOI AVEM DOVADA VIDEO!)

Ca un adevărat cuplu, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au stat, mai tot timpul, la o masă, separat de Irinuca. Micuța a venit la piscină alături de mai mulți prieteni de vârsta ei, cu care a ales să se bălăcească în apă. Ocazional, omul de afaceri și-a “părăsit” iubita și s-a asigurat că Irinucăi, fiica din căsătoria cu Monica Gabor, nu-i lipsește nimic. S-a dus pe malul piscinei și a întrebat-o dacă totul este în regulă. Cum răspunsul a fost invariabil pozitiv, milionarul a revenit la masă alături de actuala sa iubită.

Asa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Oana Cojocaru a legat, deja, o prietenie cu Irinuca. Au purtat un scurt dialog, în care, probabil, manechinul a întrebat-o pe fiica actualului iubit dacă are nevoie de ceva. Cu mult bun simț, micuța i-a transmis că totul decurge perfect. După care s-a retras alături de amicii ei, cu care s-a distrat până după prânz, mare parte a timpului în piscină.

La masă, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru și-au făcut planuri și au discutat, cel mai probabil, despre relația pe care au început-o. Ocazional, manechinul și-a verificat telefonul mobil, în timp ce milionarul de la Izvorani a tras, cu poftă, dintr-o țigară fină. Ieșirea la piscină pare să fi sudat și mai mult legătura dintre Oana și Irinuca, lucru care, cu siguranță, îl bucură pe omul de afaceri. Cei trei au părăsit piscina în jurul orei 17:00. (NU RATA: CE ASCUNDE MILIARDARUL DESPRE IUBITA LUI CU 40 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

La ce a renunțat Oana pentru Irinel

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru formează cel mai recent cuplu din showbiz. În vârstă de 21 de ani, bruneta a renunțat la iubit și la locul de muncă pentru a forma un cuplu cu milionarul de la Izvorani. Înainte să-l întâlnească pe fostul soț al Monicăi Gabor, tânăra a avut o relație cu un membru din ”aripa tânără” a unui partid liberal. (TOATĂ POVESTEA AICI) Relația nu pare a fi, însă, pe placul lui Gheorghiță Cojocaru, tatăl manechinului.

Bărbatul ar fi rupt orice legătură cu fiica sa, după ce aceasta s-a “combinat” cu Irinel Columbeanu. Mai mult, „socrul” miliardarului de la Izvorani ar amenința că-și „dezmoștenește” fiica, refuzând să accepte o astfel de relație. Cei doi au mai fost certați și în trecut, când Oana a renunțat la prima facultate pentru a se concentra asupra carierei de manechin. După ce tânăra și-a reluat studiile, tatăl a iertat-o, însă acum pare mai decis ca oricând să rupă relațiile cu fiica sa. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...