Comandantul jandarmilor, dezvăluiri de ultimă oră despre Ștefania: ”Nu-și aduce aminte dacă a fost lovită sau s-a împiedicat!”

Publicat: 16/08/2018 | 16:13
Comandantul jandarmilor, dezvăluiri de ultimă oră despre Ștefania: ”Nu-și aduce aminte dacă a fost lovită sau s-a împiedicat!”

Cum a fost agresată jandarmerița Ștefania, la protestele de vineri. (Promotiile zilei la monitoare) Comandantul jandarmilor susține că femeia nu își mai aduce aminte întregul episod, dacă a fost lovită sau s-a împiedicat.

Laurențiu Cazan, comandantul jandarmilor, cel care a coordonat dispozitivele la protestele diasporei, de vineri, 10 august, spune că toată povestea a plecat de la un apel primit la 112, conform căruia un local ar fi vandalizat.  (Reduceri mari la jocuri PC)

CITEȘTE ȘI: PRIMELE CUVINTE ROSTITE DE JANDARMERIȚA BĂTUTĂ, DUPĂ CE A SCĂPAT DIN MULȚIMEA FURIOASĂ: ”FRAȚILOR, UNDE DRACU… ”

”A venit prima dată poliția, care a fost încercuită și a cerut ajutor. Am luat decizia ca un grup de jandarmi din fața Guvernului, care nu aveau oameni violenți, să se deplaseze, dar au fost atacați permanent pe drum. Au fost violențe de la început de când au plecat. Cei doi jandarmi s-au rupt de pluton. Când a rămas în urmă cu colegul, a fost lovită în mod direct, s-a dezechilibrat”, a povestit acesta.

El a vorbit și despre Ștefania, jandarmul de 23 de ani care a ajuns la spital în acea noapte. ”Nu știu dacă am fost lovită sau m-am împiedicat când m-am desprins de grupa de jandarmi”, a povestir Cazan că a spus jandarmerița.

CITEȘTE ȘI: AU FOST PRINȘI TREI DINTRE HULIGANII CARE AU BĂGAT-O ÎN SPITAL PE JANDARMERIȚĂ. UNUL VOIA SĂ FUGĂ DIN ȚARĂ

”Eu, personal, mă bucur că acea jandarmeriță nu a avut mult de suferit, nu a avut răni mai grave, ce e de condamnat sunt violențele de la fața locului. Ea a fost echipată cu toate mijloacele de protecție, gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat fără. Pe mine pur și simplu m-a speriat acel eveniment, sunt și eu om, am familie”, a adăugat el.

Care este starea Ștefaniei

Ștefania, tânăra jandarm de 23 de ani, a fost agresată în timpul mitingului diasporei, de vineri, 10 august. Ea a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală, însă diagnosticul a fost infirmat. Ea a fost apoi externată, marți, la patru zile de la nefericitul incident.

CITEȘTE ȘI: MIHAIL BUMBEȘ, PROTESTATARUL SALVATOR CARE A APĂRAT-O PE JANDARMERIȚĂ DE HULIGANI: “O PLOAIE DE PUMNI ŞI PICIOARE ÎNCASATE, EU ȘI TOȚI CEI CARE REUȘISERĂM SĂ FACEM UN BARAJ VIU”

Comandantul jandarmilor a mai spus că se va gândi la o eventuală demisie din funcție, dar ”nu simte nicio presiune”.