Primele cuvinte rostite de jandarmerița bătută, după ce a scăpat din mulțimea furioasă: ”Fraților, unde dracu… ”

Publicat: 13/08/2018 | 15:38

Veștile despre starea de sănătate a jandarmeriței care a fost bătută la protestele din Piața Victoriei sunt bune. Nicidecum atât de grave pe cât s-a speculat, au spus-o chiar medicii. O declarație șocantă făcută însă de victimă, după ce a fost extrasă din mulțime, a fost surpinsă la scurt timp după acel moment nefericit.  

Momentul în care Ștefania, jandarmerița de 23 de ani bătută de huligani, era ajutată de colegi să iasă din zona unde erau luptele cu protestatarii a fost suprins pe un videoclip. Tânăra merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi și protejată cu un scut, iar când ies din mulțime, le spune: ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus!”, conform libertatea.ro.

Citește și: Prima reacție a jandarmeriței după ce a fost bătută la mitingul diasporei!

Filmarea a fost făcută la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de intervenție dat de prefectul Capitalei. Ștefania a fost bătută în jurul orei 23:00.

Inclusiv colegii ei, oficialii jandarmilor, au declarat a doua zi după proteste că Ștefania a suferit răni deosebit de grave.

Citește și POZĂ ȘOCANTĂ CU JANDARMERIȚA BĂTUTĂ ÎN PIAȚA VICTORIEI POSTATĂ DE MIRCEA BADEA: „RĂZBOI ÎN PLINĂ STRADĂ” 

Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a spus Marius Militaru, reprezentantul Jandarmeriei, într-o conferință de presă.