Combinatia perfecta! Cel mai BOGAT fotbalist din Romania are cea mai SEXY iubita din Liga 1! Sanii ei de-abia incap in tricou

Publicat: 11/05/2014 | 22:08

George Tucudean este, fara doar si poate, cel mai bogat fotbalist din Liga 1, fiind mostenitorul unei averi fabuloase. Iar iubita atacantului dinamovist se ridica la masura pretentiilor sentimentale si, bineinteles, financiare...

Atacantul, poreclit „Cutudean” de fanii „cainilor rosii”, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Anamaria Tuduran, o adareanca de-a lui.

tucudean

Cei doi sunt impreuna de mai bine de cinci ani si, desi inca nu se gandesc la casatorie, vor deveni parinti, iubita varfului imprumutat de Standard Liege la Dinamo pana in vara fiind gravida in doua luni.

tucudean

In pofida sarcinii – care inca nu este vizibila la nivelul burtii -, Anamaria arata de-a dreptul senzational, fiind, fara indoiala, una dintre cele mai sexy, daca nu chiar cea mai sexy „jumatate” de fotbalist din Romania.

tucudean

Dovada stau fotografiile realizate de paparazzii CANCAN.RO zilele trecute, la iesirea dintr-o celebra cafenea din Bucuresti.

George Tucudean alaturi de iubita sa Ana
George Tucudean alaturi de iubita sa Ana

Iar imaginile vorbesc de la sine, sanii superbei iubite a lui Tucudean de-abia incapand in tricoul Anamariei, semn ca, cel putin pana in acest moment, sarcina a avut urmari cat se poate de bune asupra fizicului tinerei.

tucudean

Averea lui Tucudean

Provenit dintr-o familie foarte bogata, fiind nepotul omului de afaceri aradean Gheorghe Cosma, George Tucudean are o colectie de masini de invidiat, din care fac parte un Ferrari 458, de peste 200.000 de euro, un Porsche Panamera, un Audi R8 si o motocicleta Harley Davidson VRSCDX Night Rod Special.

tucudean

Familia lui detine una dintre cele mai mari fabrici de productie a mobilierului din vestul tarii, cu o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro anual, dar si un complex comercial si un centru SPA in orasul Arad, care-i asigura linistea.

B.P

Citește și...