Compozitorul Horia Moculescu vorbeste despre casatorie, la 78 de ani. „Singura nunta…”

Publicat: 04/09/2015 | 10:59
Compozitorul Horia Moculescu vorbeste despre casatorie, la 78 de ani. „Singura nunta…”

Cunoscutul compozitor are la activ o casnicie esuata cu Mariana Moculescu, cea care l-a tarat in nenumarate scandaluri, dar si o fiica minunata rezultata din casnicia cu Mariana.

Pentru Nidia, Horia Moculescu traieste fercit si marturiseste ca nu se mai gandeste la o alta casatorie, dat fiind si varsta inaintata la care a ajuns, 78 de ani, explicand pentru ziarul ring.ro ca acest lucru este ridicol de la o anumita varsta in sus.

 

horia mariana moculescu

Singura nunta pe care o asteapta este cea a fiicei sale, a marturisit muzicianul, care spune ca se consoleaza alaturi de prieteni si se afla mereu in preajma Nidiei.

mariana moculescu

 

„N-as mai face niciodata pasul spre casatorie, niciodata! Pentru ca am simtul ridicolului. Nidia trebuie sa se marite, si ea vrea asta, are un prieten, dar nu ma amestec in treburile fiicei mele. Am o varsta rezonabila, prietenii ma cauta permanent, traiesc alaturi de ei si pentru ei, ca si pentru fiica mea. Ea e singura care mi-a mai ramas. Nidia canta si sper sa fie urmasa mea in privinta muzicii”, a declarat Horia Moculescu

(M.N.)