Conchita de România, aniversare de lux. Și-a făcut de cap și cu bărbați, dar și cu femei, în râuri de șampanie

Publicat: 31/08/2020 | 14:14

Când spunem Conchita de România, ne referim la unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc! Zilele trecute, Dudu, așa cum îl cunosc prietenii, și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, iar de la evenimentul de fițe nu au lipsit nici femeile, nici bărbații, dar nici banii și băuturile alese.

Când vine vorba de plăcerile sale, Dudu Conchita nu se uită la bani niciodată! Scoate teancuri „babane” din buzunar și aruncă în stânga și în dreapta, demonstrând că îi merge de minune. (VEZI AICI: CONCHITA DE ROMÂNIA A GĂTIT PENTRU CHEF SCĂRLĂTESCU IAR CHEF DUMITRESCU A FĂCUT O CRIZĂ…)

Tocmai de aceea, Conchita de România și-a serbat ziua de naștere cu mare fast și nici măcar pandemia nu l-a împiedicat pe Dudu să fie cap de listă în distracție și voie bună.

Conchita de România, aniversare „pe lux și opulență”

De ziua lui, Dudu Conchita a ales să petreacă alături de cei mai buni prieteni, dar și de cele mai bune prietene, câteva bombe sexy care au atras toate privirile la piscină, acolo unde s-au desfășurat cu toții în voie. Cu toate acestea, pe buzele tututor a apărut și întrebarea: oare ce anume face Conchita noastră, de are buzunarele pline? Cine o întreține și cine îi face poftele? De ce ne întrebăm? Ei bine… printre cadourile de lux pe care le-a primit, Dudu Conchita și-a etalat pe rețelele de socializare și o geantă Hermes, care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 140.000 de euro! Pesemne că a noastră Conchita este taaaare răsfățată!

Alături de cei mai buni prieteni, Dudu Cochita s-a distrat până în zori, a consumat băuturi fine și preparate alese, a dansat, dar și-a mai aruncat ochii, din când în când, și către un milionar arab, care se pare că i-a căzut cu tronc.

Conchita de România, îndrăgostită de un milionar arab

Ce să mai…Dudu Conchita a avut parte de o petrecere regească, așa cum numai în filmele cu bogați poți vedea. Mai mult, se pare că personajul controversat are gânduri de căsătorie, așa că nu ne-am mira să-l vedem, cât de curând, la brațul unui milionar. (NU RATA: CUM ARĂTA CONCHITA DE ROMÂNIA ÎN LICEU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.