Concurenții de la Survivor România sunt în pericol? Cutremur URIAȘ în apropiere de Republica Dominicană și alertă de tsunami în Marea Caraibelor!

Autor: A. D.
Publicat: 30/01/2020 | 09:35
Concurenții de la Survivor România sunt în pericol? Cutremur URIAȘ în apropiere de Republica Dominicană și alertă de tsunami în Marea Caraibelor!

Conurenții de la Survivor România se află într-o zonă cu o bogată activitate seismică, iar cutremurele nu s-au lasă mult așteptate.

Recent, un cutremur de 7,7 grade a lovit Marea Caraibelor miercuri noapte, ora locală 2:10. A fost un cutremur cu impact puternic pentru: Insulele Cayman, câteva drumuri s-au rup și au existat pagube la sistemele de canalizare, în Jamaica o clădire cu 6 etaje a fost evacuată, iar în Cuba și Statele Unite mai multe clădiri din Florida au fost evacuate. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA, CÂND CAMERELE SUNT ÎNCHISE. CRISTINA ȘIȘCANU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE SHOW-UL DE LA KANAL D)

Cocurenții de la Survivor România 2020 chiar dacă sunt în Republica Dominicană, nu au fost puși în pericol până acum. În nordul Mării Caraibelor s-a declarat alertă de tsunami. Din fericire, nu a fost cazul, iar singurul val minor de tsunami s-a înregistrat în Insulele Cayman (12,2 cm), dar autoritățile au râmas în alertă. (VEZI ȘI: SE LASĂ CU DIVORȚ! SOȚIA LUI ANDREI DUBAN, „CONSOLATĂ” DE UN COLEG, PE ÎNTUNERIC. CE AU SURPRINS CAMERELE CU INFRAROȘU, LA SURVIVOR ROMÂNIA)

Ieri, s-a înregistrat din nou un cutremur de 4,8 grade, cel mai mare de când cocurenții sunt acolo. Acesta a avut loc la 80 km de coasta de est a Republicii Dominicane. Concurenții sunt liniștiți pentru ca au știut de la început că zona în care se filmează Survivor este una cu bogată activitate seismică.

Cel mai recent cutremur care a avut epicentru chiar în apropiere de zona în care au loc filmările s-a înregistrat pe 5 ianuarie și a avut 4,4 grade.

Citește și...