Condamnat la doi ani şi jumătate după ce a spart capul unui poliţist de la Rutieră!

Publicat: 05/09/2019 | 09:47
Condamnat la doi ani şi jumătate după ce a spart capul unui poliţist de la Rutieră!

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne definitiv pe craioveanul acuzat că a spart capul unui poliţist cu telefonul mobil. Instanţa a menţinut pedeapsa de doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, stabilită în martie de Judecătoria Craiova.

În septembrie 2018, un agent de la Serviciul Poliţiei Rutiere Craiova, Cristian Biţică, a ajuns, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce un şofer, Marius Căuc l-a lovit în cap cu un telefon mobil.

Potrivit primelor informaţii, şoferul de 23 de ani a depăşit neregulamentar o maşină în trafic şi un echipaj de poliţie a încercat să îl oprească. A tras chiar şi câteva focuri de armă, dar şoferul nu a oprit. În momentul în care a fost blocat de oamenii legii, l-a lovit în cap pe unul dintre poliţişti cu un telefon în cap.

Agresorul a fost prins și dus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Azi 19.09.2018 în Craiova a mai fost ultragiat un polițist! Un fapt banal, cotidian în cel mai periculos oraș din România. În timp de domnul Marin Rogoveanu făurește dosare penale pe bandă rulantă polițiștilor din I.P.J. Dolj , ca la mină, polițiștii din Craiova sunt ultragiați pentru că doamna legată la ochișori cu balanța în mână nu este doar oarbă, este mută și surdă când vine vorba de polițiști! Doamna ministru Carmen Dan dormiți liniștită?”, au postat atunci, revoltaţi poliţiştii, pe pagina de socializare a sindicatului Poliţiştilor Dolj.

Citește și...