Confesiune rupta dintr-o slujba satanica: „Am vrut sa-i las ceva de care sa-si aminteasca toata viata” Ce s-a intamplat

Publicat: 20/03/2014 | 12:38
Confesiune rupta dintr-o slujba satanica: „Am vrut sa-i las ceva de care sa-si aminteasca toata viata” Ce s-a intamplat

Gary Davies, un student in varsta de 26 de ani, a reactionat cum nu se poate mai prost atunci cand iubita lui, pe care o cunostea de doua saptamani, a vrut sa se desparta de el.

Nebun de furie, tanarul s-a gandit imediat cum sa o pedepseasca pe tanara de 19 ani care i-a fost iubita timp de doua saptamani. El si-a dorit sa-i distruga frumusetea si sa-i lase pe chip un semn de care sa-si aminteasca toata viata atunci cand se uita in oglinda.

Astfel, el a luat un cutit de bucatarie cu o lama de 7 centimetri, a intrat in camera fetei si a incercat sa-i taie gatul.

imagini

Tanarul neaga insa tentativa de sinucidere, dar recunoaste ca a vrut sa o raneasca, cazul fiind acum pe masa judecatorilor.

El a declarat ca, initial, si-a dorit sa-si sperie iubita cu o foarfeca si a devenit „nervos si suparat” atunci cand tanara i-a spus ca vrea sa se desparta de el. „Am vrut sa o sperii, dar m-am gandit ca o foarfeca nu e de ajuns, si atunci am vazut cutitul. Am vrut sa-i fac ceva care sa-i aminteasca sa nu se puna cu mine, ceva de care sa-si aminteasca de cate ori se uita in oglinda„, a declarat el, potrivit Daily Mail.

imagini

Tentativa de omor a avut loc chiar in camera fetei, iar aceasta a apucat sa sune la politie inainte de a fi injunghiata in gat. Oamenii legii au gasit-o intr-o balta de sange, dar, din fericire, niciun vas de sange vital nu i-a fost atins.

Fata si-a revenit fizic, dar de cand a fost taiata, pe 30 septembrie anul trecut, este consiliata de un psiholog. La proces, agresorul a fost gasit nevinovat la acuzatia de tentativa de omor, dar va ajunge din nou in fata judecatorilor pe 14 aprilie.

 

C.V.

Citește și...