Home » Stiri » Confruntare directă pentru primăria Sectorului 1. Dan Tudorache dă de pământ cu Clotilde Armand: „Fiecare politician are un schelet în dulap. Dvs. aveți?”

Confruntare directă pentru primăria Sectorului 1. Dan Tudorache dă de pământ cu Clotilde Armand: „Fiecare politician are un schelet în dulap. Dvs. aveți?”

De: Elena Gheorghe 06/09/2020 | 21:38
Confruntare directă pentru primăria Sectorului 1. Dan Tudorache dă de pământ cu  Clotilde Armand: „Fiecare politician are un schelet în dulap. Dvs. aveți?”

Prima confruntare a pentru primăria Sectorului 1 s-a desfășurat duminică seară între cei mai bine plasați candidați în opinia publică, Clotilde Armand, candidat USR-PLUS și Dan Tudorache, din partea PSD.

Pentru început, cei doi candidați au avut de răspuns la întrebarea „De ce v-ar vota pe dvs alegătorii din Sectorul 1 și nu pe contracandidatul dvs?”.

Clotilde Armand: „Am spus mereu: alegătorii să nu se bazeze pe promisiuni, ci pe fapte. Un milliard de investiții votate, dar nerealizate.  Eu am venit în politică nu pentru că nu as avea o cariera, am venit pentru a face o schimbare, pentru a avea o primărie care ascultă de cetățeni. Alegătorii trebuie să se bazeze pe trecutul candidatului.”

La rândul lui, primarul Dan Tudorache a răspuns întrebării.

Dan Tudorache:  „În primul rand, pentru ca 56 mi—am petrecut aici în acest sector. Am inceput priecte din anul 2000. Am fost consilier general, primar. Am fost inginer de căi ferate. Până în 2000 am lucrat în căile ferate. Am început câteva proiecte importante pe care România nu le-a început.”

Dan Tudorache: „La noi e o vorba in România: Fiecare politician are un schelet în dulap. Dvs aveti un schelet?”

„Nu, nu am niciun schelet in dulap. Am o cariera frumoasa, nu am venit aici pentru ca nu as avea o cariera.”, a răspuns Clotilde Armand.

„Cu primăriile din România ati lucrat?”, a fost întrebarea moderatorului pentru Clotilde Armand.

„Nu.”, a răspuns aceasta.

„Mintiti, doamnă.”, a intervenit Dan Tudorache.

„Se poate, nu stiu, dar nu cred.”, a fost răspunsul lui Clotilde Armand.

Iată întreaga dezbatere a contracandidaților Dan Tudorache și Clotilde Armand:

Armand: In ceea ce privește realizările domnului Tudorache, în cei 4 ani a fost primar. O investiție importantă este în spitalul pe care ni-l dorim, iar dl. Tudorache a spus că nu se poate construi un spital pentru cei din București și Ilfov. După 260 de milioane de lei invesititi într-o companie a primarului, avem doar o macheta.

Daniel Tudorache: Nu am companie, este a primăriei. Nu se cheltuiesc bani pe lucruri care nu se fac. Astfel, Curtea de Conturi intervine. Am făcut o conferință de presă și am precizat în ce stadiu suntem. A trecut acest spital cu votul unui singur consilier USR care a fost dată afară, fără votul dnei Armand.

Am făcut un studiu de prefezabilitate, de fezabilitate în parteneriat cu MS, am relocat cele 3 spitale- Spitalul Floreasca, Spitalul Mama și Copilul și Spitalulu de Arși. Am început o licitație internațională, iar  ultimul termen este la sfârșitul acestei luni. Este, poate mai bine, că se va termina după votul din 27 septembrie. Până în faza în care suntem noi, Guvernul nu a reușit nimic. Primăria Sectorului 1 avea undeva la 4 hectare, iar suprafață totală este de 7h, în prezent.  Terenurile s-au alipit, se lucrează la autorizația de construcție. Hotărârea de demolare a fost votată de Consiliu, bănuiesc că după relocare, va începe demolarea, cu acordul patriarhului pentru a muta biserica de pe terenul respectiv

Nu s-a votat de către USR, ci doar de un consilier USR.

Armand: Acest spital există sau nu? A fost un videoclip difuzat de 540.000 de ori, interzis de CNA.

Moderator: Noi cunoaștem că este în procedura.

Armand: Felul în care domnul primar vorbește este ca și cum spitalul există.

Tudoarche: Am spus eu asta?

Tudorache a spus că proiectul de construire a spitalului a fost votat de un singur consilier USR care ulterior a fost dată afară, Clotilde Armand precizând că s-a întâmplat din cauza colaborării acestuia cu Securitatea.

Clotilde Armand:  „Consilierul USR care a votat investitia a fost dat afară pentru că a fost turnător al Securități ”

Armand: Noi am votat achiziționarea terenului și nu am votat ca spitalul să fie construit de o societate care nu are nicio experiență a unui lucru extrem de complex. Va trebui un colectiv de oameni care știe să contruiască un spital. 250.000 de milioane de lei au fost investiți într-o firma. În 2016 am votat investiția în acest spital, iar în 4 ani am văzut doar  niște hărții și o macheta.

Acest consilier USR care a votat învestitia, a fost dat afară pentru că a fost turnător al Securități și nu e acceptat acest lucru.

Tudorache: A fost mâna dreapta a dnei Clotilde. Asta spunea.

Armand: Avea nume de cod și a fost obligat să plece.

Primarul Sectorului 1 a acuzat-o pe europarlamentarul USR-PLUS că i-a recomadat că o firma franceză să construiască spitalul, având dovezi în acest sens.

Daniel Tudorache: „In ședință ați spus că trebuie să vină o firma franceză să construiască”

Tudorache: Doamna Clotilde a spus tot timpul că firma construiește. Nu e adevărat! Această firma se ocupă de licitație. Și în ședința ați spus că trebuie să vină o firma franceză să construiască. E un lucru bun, dar ați spus că doar firmele franceze se pricep. Am înregistrarea!

Armand: Nu! Am spus firme europene, care știu să construiască.

Daniel Tudorache a dezvăluit că a fost chemat la Ambasada Franței, acuzând că s-a încercat un trafic de influență în vederea licitației pentru construirea spitalului

Tudorache: Ați spus firme franceze pentru că m-ați dus la Ambasada Franței? De ce m-ați dus la Ambasada?

Moderator: L-ați dus pe dl Tudorache la Ambasada Franței?

Armand: Colaborarea cu MS nu este clară. O experiență pentru a construi un spital care nu a fost construit timp de 30 de ani are nevoie de experți. Dacă crede că cu o firma și cu niște persoane, printre care și profesioniști, o va face, nu va funcționa. Ne bazem pe ce a realizat.

Tudorache: În 2016 am fost la Ambasada Franței, mi s-au prezentat câțiva investitiori interesați să câștige licitația. Le-am spus clar că va fi o licitație și poate participa orice firma. Nu am vrut să intervin în această chestiune și le-am spus:  «Dacă câștigați este foarte bine. Dacă nu, la fel!»

Însă, candidatul USR-PLUS neagă și spune că întâlnirea la Ambasada Franței a avut scop schimbarea de expertiză ”la nivelul studiilor de fezabilitate și de a avea niște standarde europene”

Armand: Eu am o altă poveste. În 2016, noi USR am spus că este nevoie de un spital, după Colectiv. Noi nu aveam experiență să construim un astfel de spital. BEI ne-an spus să căutăm expertiză, iar ambasadorul ne-a spus că oamenii din Franța ne prezintă experiență lor, doar la nivelul studiilor de fezabilitate și de a avea niște standarde europene. Inginerii români, care sunt buni, au nevoie să știe aceste standarde

Moderator: De ce nu ați angajat BEI drept consultanți?

Armand: Ei erau ocupați. Cred că acum vorbiți despre ce nus știți. În 2016, Voiculescu era ministru și lucrurile erau avansate. Aveam nevoie de expertiză celor mai bune sisteme din lume.

Moderator:  BEI a făcut aceste studii? Era implicat în mai multe proiecte și nu se putea face?

Armand: BEI face tot posibilul ca studiile de fezabiliatte să fie performante, dar depinde și de ministru. Eu va pot spune că au fost niște finanțări alocate și această va fi provocarea următorilor ani. Altfel, oamenii vor pleca din România.

Moderator: Va puteți adresa câte o întrebare?

Armand către Tudoarche: Care este primul lucru pe care îl veți face când nu veți mai fi primar?

Tudoarche: Trebuie să aștept 4 ani. Eu voi fi primar!

Tudorache: La noi e o vorba în România. Fiecare om are un schelet în dulap. Considerați că aveți un schelet?

Armand: Nu am! Va provoc să îl gășiți! Lumea politică este una grea. Am o experiență în  administrație publică. 3.200 de persoane trebuie impulsionate pentru a crea, nu doar pentru a cheltui bani.

Daniel Tudorache a reamintit și a promis înregistrarea cu care dovedește interesul doamnei Armand pentru companiile franceze

Daniel Tudorache: ”O să va dau mâine inregistrarea”

Tudorache: Dumneavoastra nu ați votat nimic!  O să va dau mâine inregistrarea când spunea doamna Armand de firmele franceze că sunt foarte bune. Era în 2016.

Armand: Eu cred foarte bine în inteligența românilor. (…) Am condus echipe de români în Franța și în România. În Europa, nu putem să avem investiții fără o expertiză internațională.

Moderator: Licitațiile publice nu ar trebui discutate la ambasade! Este părerea mea persoanală.

Tudorache: După ce am plecat, am spus că nu o să mai intru în acel loc, pentru că am considerat că e un trafic de influență.

Despre acuzațiile cu privire la urmărirea doamnei Armand de către Daniel Tudorache,  europarlamentarul spune că a văzut un raport informativ, iar dacă sunt autentice documentele, rămâne la dispoziția justiției să facă dreptate. În schim, primarul Sectorului 1 spune că nu există un astfel de document.

Moderator: L-ați acuzat pe domnul Tudorache că a pus Poliția Locală să va urmărească!

Armand: Toate informațiile sunt recente și am făcut plângere penală.

Tudorache: Acel document nu există. Am vorbit cu directorul din acea perioada.

Moderator: Aveți dovezi? Aveți antentul Poliției Locale?

Armand: Am văzut acel raport informativ semnat și pozele. Documentele sunt de bună credință.

Moderator: Aveți experiență. Poliția Locală trebuie să aibă un antent, un număr de înregistrare.

Tudoarache: M-ați acuzat că am dat ordin.

Armand: Am sesizat și dacă sunt autentice …

Tudorache: Nu există niciun departament. Are organigrama instituției. Eu consider că e o făcătură. Instanța va spune.

Clotilde Armand a declarat ca a facut parteneriat cu BEI si cu companii franceze, iar in ceea ce priveste colaborarea cu compania EGIS, a declarat ca este o confuzie, Armand fiind

Moderator: Dvs. ați făcut afaceri pe bani publici?

Armand: O firma avea că scop investiții și a colaborat cu BEI și cu cele franceze.

Prezentator: Cu primăriile din România ați lucrat?

Armand. Nu… Se poate. Nu știu…

Prezentator: Ați lucrat pentru un program adresat copiilor cu o boală albastră, compania EGIS, companie de consultanță, cu care ați semnat 39 de contracte, pentru atrage investiții de 200 milioane de lei.

Armand: E interesantă anchetă, dar e vorba de o altă firma. Este o coincidență de nume. Sunt 2 firme, una îl are acționar pe statul francez, iar o altă are alt acționar.

Moderator: La care ați lucrat?

Armand: Am lucrat la cea care este acționar statul francez.

Moderator: Nu știți unde ați lucrat?

Armand: Eu admir toate încercările de a găși ceva, dar nu merge!

Moderator: V-am întrebat dacă ați lucrat la fima respectivă.

Armand: Este o firma de inginerie care face infrastructură.

Prezentator: Înainte de contractul cu  Bechtel cu cine ați lucrat?

Armand: M-ați calomniat și dată trecută când ați asociat numele meu cu compania  Bechtel. o să mă uit din nou, spune după ce prezentatorul spune că europarlamentarul a încurcat emisiunile.

Firma Bechtel, în 2003, eu eram în Franța. Când s-a reziliat contractul, în 2013, eram la Paris. Era deja plecat, Nu  există suprapunere temporară.

Moderator: Nu v-am acuzat! Vreau să va uitați la niște imagini în urmă cu 11 ani, din anul 2009 când publicul larg a cunoscut-o pe Clotilde Armand.

În urmă incendiului, care s-a finalizat cu un deces, ați plecat din România?

Armand: Nu! Am plecat după accident. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să interzic fumatul pe șantier. Când am venit, nici măcar nu aveau echipament

Moderator: Responsabilitatea nu era a companiei pe care o conduceati?

Armand: Distrigaz a investit 560 mil de euro. Pe mine m-a șocat, am dat afară persoane care nu respectă regulile de siguranță. Noi am avut grijă. Familia nu putea să spună așa ceva, pentru că noi am propus să angajăm pe fiul decedatului.

Moderator: Când ați plecat de la Distrigaz ?

Armand: Sunt 0 accidente. Experiență pe care o am de a conduce mii de oameni, asta mă caracterizează. Astăzi, în București sunt bicicliști și pietoni, iar Poliția Locală nu are responsabilitate.

Moderator: După acest accident ați plecat în Franța și v-ați reîntors.  După 3 ani, știți cine a fost găsit vinovat? Persoană decedată.

Armand: El era șeful echipei.

Moderator: Va simțiți cu conștiința încărcată?

Armand: Nu eram șef la Distigaz. Trebuia să vin cu 5 ani înainte, să schimb multe lucruri. În momentul în care am fost consilier și au murit oameni, m-am dus la familiile lor. În programul meu, obiectivul este 0 decese de bicicliști și pietnoni.

Moderator: Contractul cu EGIS nu s-a mai implementat?

Moderator: Ați avut contacte cu firme românești?

Tudorache: Nu. Niciodată, Am lucrat la stat.

Moderator: Ați reușit să supraviețuit din leafă de consilier?

Tudorache: Da

Armand: Stați cu părinții?

Tudorache: Nu. Unde scrie? Am avut ghinion să nu fiu șef la EGIS.

Moderator: De ce nu v-ați făcut o firma de construcții?

Armand: Nu este firma mea, ci a statului francez!

Moderator: Este un contract cu primăria Mărășești. Nu s-a mai implementat.

Armand: Scrie 2018 în document. Eu mi-am dat demisia în 2017, la începutul anului, pentru că ați început niște atacuri calomnioase.

Moderator: Este normal să se pună în dezbatere trecutul.

Armand: Trebuie să va informați mai bine!

Moderator: Mulțumesc pentru prezența!

Membru USR, dat afară pentru colaborarea cu Securitatea a intrat în direct, pentru a clarifica.

Deși există o decizie CNSAS, potrivit căruia nu mi se poate atribui această calitate. V-am trimis adeverință CNSAS. Nu am fost lucrător al Securității! Există o notă de serviciu care e certificată că neadevărată. În perioada respectivă eram angajat în domeniul hotelier. Nu am dat niciodată note informative! Toate documentele pe care le-am avut semnate sunt cele de la angajare. nimic altceva!

Clotilde, luată la întrebări de alegători

Clotilde Armand a evitat să răspundă când a fost întrebată de un alegător de ce s-a opus acordării de măști pentru bătrâni.

Clotilde Armand, alături de echipa de campanie se aflau într-un parc, iar la un moment dat o persoană care a filmat întreaga scenă a întrebat-o pe candidata de la Sectorul 1 de ce a dat primăria în judecată pe motiv că se acordau măști gratuite bătrânilor.

Cei din echipa de campanie au răspuns că sunt ținuți din treabă și că nu este normal ca Armand să fie filmată. După o serie de contre verbale, Clotilde Armand a fugit de cea care o luase la întrebări.

Daniel Tudorache a anunțat la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru primăriile de Sector din București, că groapa de gunoi Iridex din Sectorul 1 se va închide în urma unei decizii a Instanței, care a fost luată vineri.

„Vreau să vă spun un lucru important pentru mine: intrând la această ședință m-a abordat un locuitor al Sectorului 1, pentru că acum ne aflăm în Sectorul 1 și mi-a spus că miroase urât în sectorul acesta. Vreau să vă anunț că vineri am câștigat procesul cu Iridex. Groapa de gunoi Iridex este depășită, așa a decis instanța, deci urmează să se închidă. Deci una dintre luptele pe care le-am dus ani de zile cu Iridexul a dat roade. Ne interesează foarte mult sănătatea. Avem Centrul Medical Caraiman din Sectorul 1 pe care l-am preluat cu patru cabinete medicale și acum are 27. Are aparatură de ultimă generație și unele sunt unicat în Romănia. E adevărat că ai mei contracandidați îmi fac plângeri penale pentru cumpărarea acestor aparate. Este pusă la dispoziția locuitorilor Sectorului 1, totul este gratuit,” a anunțat Daniel Tudorache la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru primăriile de Sector din București.

Parteneri
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă. Decizia Marii Britanii după escaladarea tensiunilor
Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă....
Boala neștiută a lui Dan Pavel. Ce a pățit prezentatorul de la Survivor, chiar în Dominicană
Boala neștiută a lui Dan Pavel. Ce a pățit prezentatorul de la Survivor, chiar în...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când tatăl lui a plecat de acasă: „Era iarnă, era frig..”
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Alimentul care devine o problemă pentru români de Paște. Avertisment: va fi greu de găsit și foarte scump
Alimentul care devine o problemă pentru români de Paște. Avertisment: va fi greu de găsit...
Caz incredibil la Braşov. Fetiţă de doi ani înecată şi declarată moartă, observată după o oră că are puls
Caz incredibil la Braşov. Fetiţă de doi ani înecată şi declarată moartă, observată după o...
Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului
Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului
Gabriel Dorobanțu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat! Dumnezeu să-l aibă în pază!
Gabriel Dorobanțu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat! Dumnezeu să-l aibă în pază!
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
După problemele cu drogurile, Fulgy a luat o decizie radicală! Ce face acum fiul Clejanilor
După problemele cu drogurile, Fulgy a luat o decizie radicală! Ce face acum fiul Clejanilor
Lovitură totală pentru toți cei care s-au vaccinat! Informația care dă absolut totul peste cap
Lovitură totală pentru toți cei care s-au vaccinat! Informația care dă absolut totul peste cap
Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip
Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Apariție surpriză azi la Survivor. Dan Pavel a făcut anunțul: noul concurent care debutează la Kanal D
Apariție surpriză azi la Survivor. Dan Pavel a făcut anunțul: noul concurent care debutează la...
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Un ghiveci cu limba soacrei produce oxigen pentru 4 persoane. Unde să îl pui pentru rezultate MAXIME
Un ghiveci cu limba soacrei produce oxigen pentru 4 persoane. Unde să îl pui pentru...
Amanta lui Ciprian Marica, transformare spectaculoasă de look! Cum arată acum Ana Muntean FOTO
Amanta lui Ciprian Marica, transformare spectaculoasă de look! Cum arată acum Ana Muntean FOTO
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Incredibil! Lucra la o firma de gunoi si a castigat 10 milioane de lire la loto! Cum a putut sa piarda toti banii
Incredibil! Lucra la o firma de gunoi si a castigat 10 milioane de lire la...
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu purta nimic! Imaginea interzisă minorilor a apărut pe net
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu...
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi...
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat în colaborare cu o companie foarte cunoscută
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Frații lui Emi Pian, condamnați la închisoare pentru scandalul în care Elvis a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al Cristinei Pucean! Lovitură teribilă pentru clanul Duduianu! EXCLUSIV
Frații lui Emi Pian, condamnați la închisoare pentru scandalul în care Elvis a fost înjunghiat...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil