Connect-R, fotografiat la metrou, a doua zi după ce s-a zvonit că divorțează de Misha!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 27/04/2018 | 14:44

E vâlvă mare în showbviz, după ce soția lui Connect-R, Misha, a dezvăluit că au fost în pragul divorțului. Cei doi au o fiică pe nume Maya și sunt căsătoriți de patru ani. Blondina a dezvăluit că ambii sunt orgolioși și că au existat și certuri foarte serioase în mariajul lor. Problemele au apărut odată venirea pe lume a fetiței lor și din dorința ei ca toți cei din jur să se implice, așa cum se cuvine, în creșterea micuței. La doar o zi după declarațiile soției lui, Connect-R a făcut publică o imagine cu un mesaj sugestiv. 

Deși Connect-R a infirmat zvonurile divorțului, și el a recunoscut că au existat „scântei” în relația lor. Vineri (27 aprilie), cântărețul a postat o fotografie cu el, făcută într-un metrou aglomerat, alături de un mesaj care pare să îi fie adresat soției lui.

„Te invit într-o călătorie cu metroul ca să ajungi din nou la tine și să-ți uiți cumva egoul!”, a scris Connect-R în dreptul fotografiei postată pe Instagram.

Ce spune Connect-R despre divorțul de Misha

Connect-R a infirmat faptul că ar divorțat de Misha. Cu toate acestea, el a recunoscut că ce a spus blondina e adevărat și că au existat probleme serioase în mariajul lor.

„Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, când am uitat complet de noi. Atenţia noastră este îndreptată către Maya. Asta nu înseamnă că noi nu ne iubim. E o iubire mai liniştită, o iubire matură. Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Şi nemachiată, şi când se trezeşte, şi cu păr, şi fără păr, şi tunsă zero… Într-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria şi cu aşa… sunt eu, mai sfătuiesc eu. Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani…

 Cred că ameninţarea cu divorţul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasională. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodată! … O femeie reuşeşte să scoată toţi dracii din tine…

 Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împrenă dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă  rămas însărcinată, s-a născut fata, au început probleme cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună amândoi”, a explicat artistul, într-o emisiune tv.

Citește și...