Connect-R l-a ajutat pe un artist cunoscut de la noi să nu divorțeze. Metoda inedită care a funcționat

Publicat: 24/05/2018 | 18:43

Connect-R a vorbit astăzi despre frumoasa lui familie, despre greutăți și perioada în care a vândut ziare. În cadrul interviului emoționant, artistul a comentat din nou declarațiile despre divorț ale soției sale, Misha, și a dezvăluit cum a contribuit la sudarea familiei unui artis, care a fost la un pas să se despartă de soția care l-a făcut tătic.

Citește și: Connect-R a spus ce mesaj ar vrea să-i fie scris pe cruce. E incredibil

Ca de obicei, Connect-R a avut doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale soții. Despre Misha, cântărețul a spus că e mai puternică și că o va plăcea indiferent de schimbarea de look pe care o va face.

Citește și: Soția lui Connect-R, cu sfârcurile la vedere! Misha e super HOT!

La un moment dat, el a vorbit despre momentele dificile dintr-un cuplu și a mărturisit cum i-a salvat căsnicia unui DJ cunoscut de la noi. Desigur, fără să-i dezvăluie numele, Connect-R a spus că într-o zi, artistul i-a spus că datorită lui nu a mai divorțat de soția sa cu care are un copil. Toate astea deși era decis să se despartă pentru totdeauna de femeia căreia îi jurase iubire. Însă, după ce a auzit și a înțeles profunzimea versului: „Sunt eu, soldatul tău încasator” din piesa lui Connect-R cu Andra, „Semne”, s-a răzgândit și a rămas alături de familia sa pentru care e decis să lupte până la finalul vieții.

„Eu sunt mai slab. Misha e mai puternică. (…). Îmi place de ea oricum, ea e frumoasă oricum, are un chip atât de frumos că orice şi-ar face e superbă. Mie niciodată nu mi s-a părut că e radicală. A fost o perioadă în care le aduceam flori în fiecare zi. Am vrut ca fiica mea să vadă cum ar trebui un bărbat să se comporte cu ea (…) Cu un prieten te cerți, te împaci. O femeie, respectiv un bărbat, cu care te iubeşti, cu care stai în casă, va reuşi să scoată toţi dracii din tine. Asta se întâmplă într-un cuplu.

Citește și: Connect-R, fotografiat la metrou, a doua zi după ce s-a zvonit că divorțează de Misha!

În viață, cu un ochi râzi și cu unul plângi (…). Un DJ mi-a spus că era la un pas să se despartă de soția lui, cu care are un copil și ascultând piesa «Semne», versul «Sunt eu, soldatul tău încasator» l-a făcut să se răzgândească și a decis să lupte pentru familia lui.”, a povestit Connect-R în cadrul emisiunii „Accces Direct”.

Citește și: Primele declarații ale lui Connect-R după ce soția lui a vorbit despre divorț: “Atenţia noastră este îndreptată către Maya”

Maya, fetița lui Connect-R cu Misha, are patru ani și aproape cinci luni.

Copilul e goliciunea mea, sacrul meu. (…). Mi-ar plăcea să fie fericită şi sănătoasă. Spune rugăciuni, ştie ce înseamnă Doamne Doamne, e un copil de români”, a mai spus Connect-R despre fiica lui.

Citește și: Misha a vorbit despre divorțul de Connect-R: “Aş fi ipocrită să spun acum: «totul este roz»”

În urmă cu două zile, Connect-R a lansat piesa „Vinovat” la care a colaborat cu Misha special guest.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România.

Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Citește și...