Continuă „războiul” între Teo Trandafir și Cătălin Măruță! Prezentatoarea Kanal D l-a „îngenuncheat” pe starul de la Pro TV

Publicat: 13/03/2019 | 12:42

„Războiul” dintre Teo Trandafir și Cătălin Măruță continuă, având în vedere că emisiunile pe care le prezintă la Kanal D, respectiv Pro TV rulează în același interval orar. Astfel, potrivit statisticilor, ieri, „Teo Show” s-a clasat pe primul loc în preferintele românilor! Kanal D a fost lider absolut cu ediția show-ului.

Marti, 12 martie, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in intervalul orar de difuzare, 15:00 – 17:00.

Peste 700.000 (774.000) de romani din intreaga tara au urmarit in fiecare minut al difuzarii, editia de ieri „Teo Show”. Ieri, Kanal D a inregistrat 1,9% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 2,8% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,4% rating si 17,0% cota de piata, pe targetul National.

Gazdele emisiunii „Teo Show” sunt Teo Trandafir și Bursucu, alias Adrian Cristea.

Citește și...