Contra, tratative cu FRF pentru funcţia de selecţioner

Publicat: 16/09/2017 | 20:10
Contra, tratative cu FRF pentru funcţia de selecţioner

Tehnicianul lui Dinamo, Cosmin Contra, a declarat într-o conferinţă de presă, că a avut un prim contact cu oficialii FRF.Guriţă nu a ascuns faptul că după meciul cu Craiova ar putea accepta funcţia de selecţioner al României. 

„Am avut o întâlnire cu Vochin şi domnul Stoichiţă şi nu mă ascund de nimeni, însă nu s-a stabilit nimic. Pur şi simplu, cum au mai luat contact şi cu alţi antrenori care pot ajunge la naţională, aşa ieri s-a luat legătura şi cu mine. Dar gândul meu e doar la meciul cu Craiova. Apoi, dacă se va întâmpla ceva după meciul cu Craiova, se va întâmpla. Dacă nu, gândul meu este la Dinamo. Nu va fi nicio deziluzie dacă nu se va întâmpla. Eu sunt fericit că sunt printre candidaţi, că sunt într-o arie selectă de antrenori. Că sunt pregătit să antrenez echipa naţională, da, le-am zis şi lor asta. Din punctul meu de vedere echipa naţională nu se refuză”, a declarat Cosmin Contra.

Guriţă a spus că nu el ar trebui să răspundă la întrebarea care sunt şansele să fie numit selecţioner.      

„Nu eu trebuie să fiu întrebat lucrul ăsta. Trebuie să îi întrebaţi pe cei care iau deciziile la echipa naţională. Ieri (n.r. – joi) am avut un prim contact, eu mi-am arătat disponibilitatea să antrenez echipa naţională dacă ei iau această decizie. Dar lucrurile care trebuie discutate nu s-au discutat”, a adăugat Contra.

 

Citește și...