Copiii spun lucruri… perverse! Cum a răspuns fiica Andei Adam la întrebarea: “Unde o pupă tati pe mami?!”

Publicat: 05/12/2018 | 11:53

Anda Adam s-a rușinat teribil într-o emisiune TV atunci când fiica ei a răspuns la întrebarea ”unde o pupă tati pe mami”! Răspunsul micuței Evelin a provocat hohote de râs, dar artista a scos-o repede la capăt. 

Anda Adam a fost invitată la o emiune de televiziune împreună cu fiica sa, Evelin. Micuța i-a făcut pe toți să zâmbească î mometul în care a spus unde o pupă tatăl său pe mama sa.

La emisiunea Teo Show, de la postul de televiziune Kanal D, fiica Andei Adam, Evelin, a făcut show. „Dar tati o pupă pe mami?”, a întrebat-o Teo Trandafir pe micuța Evelin. „Da”, a răspuns aceasta. „Unde?”, insită prezentatoarea.

La fund”, răspunde dezinvoltă fiica Andei Adam, spre amuzamentul tuturor celor prezenți în platou.

Am râs cu lacrimi. Noi suntem la emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite?”… Copiii, când sunt mici, sunt drăgălași tare, îți vine să-i mănânci de peste tot. Și bineînțeles, de unde o mușcăm noi cel mai des și unde o pupăm… de funduleț. Și atunci când tu ai pus întrebarea unde pupă tati pe mami, la fund, că dacă non-stop, cum o prindem, cum… A asociat bine copilul”, a explicat Anda Adam.

Citește și...