VIDEO. Detalii șocante în cazul copilului din Arad vândut de mama lui unor pedofili. Ce spun vecinii familiei

Autor: Alin Terente
Publicat: 11/04/2018 | 17:41

La Zădăreni, în județul Arad, un copil de 11 ani a fost pur și simplu vândut de către mama sa unor consăteni, care au abuzat fizic de minor vreme de doi ani. De curând, despre aceste fapte au aflat polițiștii, care au început o anchetă și care au reușit să probeze acuzațiile și să îi rețină pe cei implicați. (VEZI DETALII AICI)  Ulterior, în cursul zilei de miercuri, mama copilului și cei doi bărbați au fost arestați.

Cazul copilului violat și abuzat de doi bărbați – unul din satul lui, Zădăreni, iar celălalt dintr-un sat vecin, Felnac – a ajuns să fie descoperit de polițiști după ce oamenii legii au verificat niște zvonuri. Acestea s-au adeverit, iar polițiștii arădeni au strâns dovezi împotriva celor doi și a mamei copilului, după care i-au reținut.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că doi bărbați de 43 și 21 de ani, din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și totodată profitând de imposibilitatea de a-și exprima voință, au întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 11 ani. S-a stabilit că relațiile sexuale au fost favorizate de mama minorului, o femeie de 49 de ani”, a declarat, Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

„A lăsat copilul să își bată joc de el. Pentru bani…”

Calvarul copilului dura de aproximativ doi ani, timp în care vecinii au tot încercat să tragă un semnal de alarmă, însă mama copilului nu a făcut nimic pentru a-l salva pe minor, pentru că tocmai ea era cea care încasa bani de pe urma acestui abuz.

„A lăsat copilul să își bată joc de el. Pentru bani… numai ea știe ce a făcut. Păcat. Îi cunosc pentru că suntem vecini. M-am așteptat, că s-a mai auzit că a mai trăit cu alții, care au mai stat la ei în casă…”, spune una dintre vecinele familiei.

Cei doi suspecți l-ar fi violat pe minor, prima dată, în urmă cu doi ani, când acesta avea doar nouă ani.

Sătenii sunt consternați

Oamenii din localitatea în care s-a petrecut totul sunt consternați, iar șocul este cu atât mai mare cu cât cei trei complici au ascuns cele petrecute vreme de 24 de luni.

„Eu am vorbit cu el și el s-a jurat pe copiii lui. A zis că el nu a făcut așa ceva. A zis: Mama Angela, pot să jur, să îmi facă analizele, că eu nu sunt vinovat. De sărăcie, de vorbe-n sat, s-a auzit că a mai făcut, mai demult, treburi de-astea, dar acuma omul se schimbă… pot să știu eu ce e în sufletul omului?”, spune o altă consăteancă a celor trei complici, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ce spun bunicii copilului

 „Ei și-au făcut-o, ei să tragă. Să stea acolo, că mai distrug și alte vieți.  Nu știm, nu știm, pentru că băiatul nu a spus nimănui, ei fiind săraci, ea bând toți banii, degeaba a lucrat bărbatul ei. Nu a spus nici copilul”, spun, la rândul lor, bunicii micuțului.

După o noapte petrecută în arest, cei trei suspecți au fost prezentați, miercuri, judecătorului, care a dispus arestarea preventivă a tuturor pentru 30 de zile, acuzațiile fiind de viol, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală.

În tot acest timp, s-a decis ca minorul să fie dat în grija unei mătuși. În caz s-a implicat și o avocată, care să îi reprezinte interesele copilului și care a reușit să se apropie de băiat mai mult, în așa fel încât acesta a început să se deschidă și să povestească toate ororile la care a fost supus.

Pe de altă parte, tatăl copilului, care era mai mult plecat la muncă, este în stare de șoc, el spunând că nu a știut nimic din ce i s-a întâmplat copilului.

Citește și...