Copil de șase ani din Galați, în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de un câine. Bunicul băiatului s-a ales cu dosar penal

Publicat: 20/08/2020 | 19:28
Copil de șase ani din Galați, în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de un câine. Bunicul băiatului s-a ales cu dosar penal

Caz critic în Galați. Un băiat de șase ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de câinele bunicului său. Polițiști au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Miercuri, în jurul prânzului a avut loc incidentul care l-a adus în stare critică pe copilul de șase ani. Băiețelul se afla în grija tatălui său, în curtea locuinței lor, când la un moment dat din curtea vecină, printr-un gard rupt a pătruns câinele bunicului. Animalul l-a mușcat imediat pe copil.

Bunicul s-a ales cu dosar penal

Răspunzătorul principal este proprietarul câinelui – bunicul copilului, care se află plecat în străinătate și ar fi lăsat animalul sub supravegherea fiului său.

CITEȘTE ȘI: Contestă candidatura primarului Tudorache dintr-un motiv super-haios. Râzi cu lacrimi când vei citi! ”A tăinuit secretul…”

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din municipiul Galaţi, ar fi fost muşcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuinţe, de pe strada Drumul de Centură. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări stabilind că minorul ar fi fost muşcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, şi care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat”, transmite IPJ Galaţi.

Din păcate, copilul se află în stare gravă la spital, iar medicii spun că băiatul are un plămân perforat. Proprietarul animalului s-a ales cu dosar penal.

CITEȘTE ȘI: Anunț de ultimă oră! Ministerul Educației a luat noi măsuri în ceea ce privește începerea școlilor: ore mai puține pentru o categorie de elevi