Corina Bud, fotografiată goală complet în public. S-a văzut tot

Publicat: 11/06/2019 | 16:27

Corina Bud a încins mediul on-line cu o nouă poză HOT făcută publică recent, pe contul personal de socializare! Poziția de infarct în care a fost fotografiată artista a încins imaginația bărbaților, mai ales că artista s-a pozat goală complet. S-a văzut, practic, tot!

La scurt timp de la postare, imaginea sexy a strâns mii de like-uri.

Cine este Corina Bud

Corina Bud este una dintre cele mai nonconformiste artiste din peisajul autohton.Ea a debutat în anul 2004 cu albumul “Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat “Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 şi unul de top 5 . “Face Off” a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conţinând influenţe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house şi electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: “Quieres una aventura” şi “Overdrive”.

Ultimul album, “Gimme Your Love a fost lansat la sfârşitul lunii iulie 2008 şi a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs şi înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs şi hitul “Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, “Tears”, a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.

Citește și...