Corina Chiriac, probleme mari cu depresia: “Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie…“

Publicat: 24/10/2018 | 08:16

Corina Chiriac a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit că a fost îndrăgostit o singură dată în viață, iar la un moment dat a avut probleme mari cu depresia. Cântăreața nu mai vrea să audă de aceste sentimente, iar marea ei iubire rămâne muzica.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a declarat Corina Chiriac într-un interviu pentru B1 Tv.

Artista a mai declarat că i-a refuzat pe cei care au cerut-o de soţie, pentru că marea ei dragoste a fost şi rămâne muzica. “Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a mai declarat Corina Chiriac.

Corina Chiriac și-a amintit de cel care a fost Dumitru Fărcaș. renumita cântăreață de muzică ușoară a făcut publice, în mediul online, câteva fotografii nemaivăzute, dintr-un turneu pe care l-a făcut alături de reputatul taragotist în America, înainte de Revoluție din 1989. 

„Era anul 1988, la sfârșit de octombrie, când eu, Maria Ciobanu, Florin Piersic și Dumitru Fărcaș ajungeam în fine, după un voiaj foaaarte lung la Los Angeles, în California. Aceste cîteva fotografii sunt de atunci, de la un concert susținut în jurul zilei de Sfântul Dumitru… 
Ce repede au trecut 30 de ani… Și ce rău îmi pare că ai plecat și tu Mitrule Maestrule și Minunatule… 
Nu voiam să spun niciodată aceste cuvinte… dar Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească ! 
Condoleanțe familiei și nouă tuturor care devenim mereu mai singuri și mai săraci…”, a povestit Corina Chiriac.