Cornel Păsat și-a schimbat profesia. Cu ce se ocupă acum fostul iubit al Oanei Roman

Publicat: 31/08/2020 | 17:16

A devenit celebru ca stripper și coregraf, dar și datorită relației cu Oana Roman. Acum, însă, Cornel Păsat și-a schimbat profesia și s-a aflat din ce câștigă bani fostul iubit al fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost iubiți timp de șapte ani. Relația lor a generat numeroase controverse întrucât, vedeta era fiica prim-ministrului, iar Cornel era stripper la acea vreme.

Atunci când toată lumea, însă, se aștepta să-i vadă în fața altarului, cei doi au decis să se despartă. Ulterior, în 2011, Cornel Păsat s-a căsătorit cu Bianca, care l-a făcut și tătic pentru prima oară. (CITEȘTE ȘI: VESTEA CARE A ȘOCAT-O PE IULIA VÂNTUR! SALMAN KHAN ARE O SOȚIE ȘI….)

Vremurile în care se dezbrăca au apus! Acum… fostul iubit al Oanei Roman este un familist convins și s-a reorientat profesional.

“Fac croitorie, fac poze, fac spectacole. Acum îmi fac singur costumele, câteodată și ținutele soției mele pentru evenimente. Nu am ieșit oficial cu o prezentare de modă, dar cine știe. Până acum doar îmi desenam costumele, dar de un an încoace le și croiesc.

Deja am cereri pentru prieteni, pentru alți oameni care dansează şi care sunt în domeniu artistic, lucru care mă bucură tare mult! Volumul de muncă este destul de mare față de timpul pe care pot să îl acord eu pentru acest proiect. Mă gândesc să mă și extind, dar să văd cum decurg lucrurile”, mărturisea Cornel Păsat.

Totuși, Cornel Păsat nu a renunțat la un singur lucru! În continuare, fostul iubit al Oanei Roman trage din greu la sală pentru a avea un corp tonifiat. Și, ce-i drept, reprezentantele sexului frumos încă suspină în tăcere atunci când îl văd pe Cornel Păsat. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DIN CĂSNICIA CU LAURENȚIU REGHECAMPF: ”EU, ÎN 15 ANI, N-AM AVUT NICIO…”)

Cornel Păsat trage din greu la sală