Cornelia Catanga, la un pas de moarte! “Din păcate…”

Publicat: 02/03/2019 | 11:31

Cornelia Catanga este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Are mare succes la public, dar puțină lume știe că a fost la un pas de moarte atunci când a venit pe lume. Mama ei nu a născut la spital, ci acasă, ajutată de moașe.

Cornelia Catanga s-a născut înainte de termen și nu cântărea nici măcar un kilogram la naștere. Motiv pentru care una dintre femei a crezut că era deja moartă. A fost înfășurată într-o cârpă, după care ascunsă sub pat.

Din fericire, artista era în viață și a fost dusă imediat la spital, unde și-a revenit complet.

Mama era gravidă cu mine în 7 luni și s-a dus în pădure, acolo pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care niște lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată.

Din păcate, cum a ajuns acasă au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititică și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașa a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat ca să nu mă vadă mama. Surpriza, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spalat”, a declarat Cornelia Catanga.

Citește și...