Cornelia Rednic a făcut dezvăluirea: ”La început mi-a fost greu!”

Publicat: 01/11/2018 | 17:16
Cornelia Rednic a făcut dezvăluirea: ”La început mi-a fost greu!”

Cornelia Rednic, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a făcut eforturi pentru a da jos din kilograme. Și a reușit, deocamdată, să scape de șapte. Spune însă că îi este foarte greu, dar că cu a cedat.

Ea are o antrenoare de fitness, care i-a impus un program ca la carte. De asemenea, Cornelia a adoptat un stil de viață sănătos. ”Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. (CITEȘTE ȘI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA: ”L-AM LUAT PE FLORIN LA HOTEL CA SĂ…”)

Mie nu mi se părea că mănânc mult şi fix asta i-am zis: că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine şi înjumătăţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a dezvăluit Cornelia Rednic.

A slăbit 33 de kg și i-a căzut părul!

Cornelia, soția lui Lupu Rednic, a slăbit foarte mult în tinerețe și dezvăluia rețeta minune care a ajutat-o. Atunci, artista dădea jos nu mai puțin de 33 de kilograme. „În 1998 am slabit 33 de kg in patru luni. M-am infometat, eu i-am zis regim. Eu eram grăsuță de mică, iar în 1998 eram destul de mare. Nu recomand nimănui să facă așa ceva, dar eu dacă nu slăbeam atunci, nu mai slăbeam niciodată. Nu aveam puterea să duc o dietă până la capăt”, a povestit Cornelia Rednic. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE ”BOMBA NUCLEARĂ” DIN PLOIEȘTI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FAIMOSUL JASON DERULO! CE MESAJ PRIVAT I-A TRIMIS DE ZIUA EI + INVITAȚIA FĂCUTĂ ÎN WEEKEND)

„Nu mâncam nimic până la 12, eventual beam o cafea. După aia mâncam un iaurt cu măr sau morcov. Următoarea masă o luam la ora 14 și mâncam carne de pui fiartă cu legume fierte, iar la cină mâncam tot un iaurt cu fructe”, mai spunea artista. „După trei luni a început să-mi cadă părul, doar atât am pățit. După ce am slăbit nu mi-a plăcut de mine. Mă vedeam urâtă, că îmi ies urechile și ochii din cap”, încheia dezvăluirea Cornelia Rednic.

Citește și...