Home » Stiri » Coronavirus România, 27 ianuarie: la cât a ajuns bilanțul infectărilor! În toate statele din Europa este alertă din cauza noilor tulpini de COVID

Coronavirus România, 27 ianuarie: la cât a ajuns bilanțul infectărilor! În toate statele din Europa este alertă din cauza noilor tulpini de COVID

De: Alice Zotta 27/01/2021 | 12:38
Coronavirus România, 27 ianuarie: la cât a ajuns bilanțul infectărilor! În toate statele din Europa este alertă din cauza noilor tulpini de COVID

Grupul de Comunicare Strategică a dezvăluit în jurul orei 13:00 ultimele informații în legătură cu bilanțul infectărilor cu virusul SARS-COV-2 pe teritoriul României. Pe de altă parte, în toate statele din Europa este alertă din cauza noilor tulpini de COVID.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.174 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. Mai jos aveți graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică:

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.003 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Nu rata: Medicii români au dezvăluit câți oameni au fost răpuși de COVID-19 în ultimele ore. Cercetătorii au anunțat că o persoană se infectează la fiecare 7 secunde

Autoritățile din Europa, în alertă din cauza noilor tulpini de COVID

Numărul infectorilor cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) continuă să crească dramatic la nivel european, statele de pe continent fiind în alertă din cauza noilor tulpini ale virusului ce pun și mai mare presiune asupra sistemelor medicale. În prezent, potrivit datelor actualizate în timp real de Worldometers, pe continent au fost confirmate peste 29.438.000 de cazuri.

Astfel, pentru a ține sub control răspândirea virusului, țările din Europa impun restricții tot mai drastice, în timp ce încearcă o accelerare a campaniilor de vaccinare.

Citește și: Medicul Virgil Musta, despre persoanele depistate pozitiv cu COVID-19 după prima doză de vaccin. Ce au de făcut în acest caz

Harta restricțiilor impuse în Europa din cauza temutului virus

Albania – Din 24 decembrie a fost implementat unsistem de restricții de deplasare pe timp de noapte care se aplică și restaurantelor și barurilor. Singura excepție se aplică în cazul companiilor de livrare și curierat.

Andorra –  Pentru a putea intra în această țară, călătorii trebuie să prezinte un test negativ la Covid-19, cu excepția cetățenilor francezi, spanioli și portughezi, dar și a celor care vin din regiuni considerate “zone verzi” de autorități.

În plus, aici este obligatorie purtarea măștii de protecție pentru persoanele de peste 8 ani. Și, printre măsurile de siguranță sunt incluse restricționarea activităților culturale, de sport și timp liber.

Austria 

–  Călătoriile turistice nu sunt permise în Austria, în situația în care țara se află în lockdown

– Carantina generalizată va rămâne în vigoare cel puțin până pe 7 februarie, iar în acest moment sunt permise doar călătoriile esențiale

– Este obligatorie purtarea măștilor de tip FFFP2 pentru toate persoanele de peste 14 ani începând cu data de 25 ianuarie 2021.

Belarus – deși autoritățile din această țară nu au implementat măsuri de lockdown, granițele au fost închise pentru a opri răspândirea virusului.

Belgia – măsurile includ restricții pentru deplasările pe timp de noapte în majoritatea orașelor medii și mari.

Călătoriile în Belgia se pot face în funcție de zona de proveniență a călătorului, pe baza sistemului de zone roșii, galbene și verzi, însă doar pe baza unor motive specifice – acțiuni umanitare, probleme familiale serioase, motive profesionale sau pentru studiu. Doar magazinele esențiale au rămas deschise, iar restricțiile au fost extinse din nou recent.

Cu 48 de ore înainte de sosirea în Belgia, călătorii trebuie să anunțe autoritățile, iar în funcție de evaluare, ei vor fi înștiințați dacă trebuie să rămână în carantină. Atenția! Călătorii din UK, Africa de sud sau America Latină sunt obligați să intre în carantină și să fie testați de două ori.

Bosnia-Herzegovina

– Țara este dechisă pentru turiști, dar creșterea recentă a numărului de cazuri a dus o la o înăsprire a restricțiilor.

– Persoanele care vor să intre în țară trebuie să prezinte un test PCR negativ.

– Magazinele, farmaciile, restaurentele și cafenelele sunt deschise.

– Deplasările sunt restricționate pe timp de noapte, între orele 23 și 5.

– Masca de protecție este obligatorie în interior și în exterior.

Bulgaria

– Starea de urgență epidemică a fost decretată în țară și va fi în vigoare până la sfârșitul lunii ianuarie

– Restricțiile de călătorie internă au fost ridicate, însă operatorii din industria ospitalității își desfășoară activitatea la capacitate redusă

– Călătoriile internaționale sunt permise, însă toți cei care intră în țară vor fi testați obligatoriu.

Croația

– Statul croat urmează sistemul pe zone roșii, galbene și verzi și restricționează accesul călătorilor în funcție de regiunea din care vin.

– Călătorii care nu au simptome și nu s-a aflat în contact cu persoane infectate și vin dintr-o zonă verde pot intra în țară fără restricții.

Cipru

– Aici se folosește o listă de categorii de țări prin care stabilește cine poate intra în țară fără carantină, în funcție de țara de origine.

– Ca măsură internă, există restricții de deplasare pe timp de noapte, circulația fiind interzisă între orele 21:00 și 05:00.

Cehia

– Începând cu data de 5 ianuarie, toți cei care intră în țară vor fi examinați medical pentru a se vedea dacă au simptome ale infecției Covid-19.

– Țara este deschisă pentru persoanele care vin din zone cu risc redus de contagiere – România se află în zona roșie.

Danemarca se află într-un lockdown la nivel național, iar restricțiile dure vor fi în vigoare cel puțin până în data de7 februarie. Magazinele non-esențiale sunt închise.

Începând cu 9 ianuarie, doar călătoriile esențiale sunt permise în țară și doar dacă este furnizat un test negativ la Covid-19 într-o perioadă de 24 de ore înainte de îmbarcare. Danemarca urmează să permită excepții pentru cei care prezintă un certificat de vaccinare la COVID-19.

Elveția – călătorilor care vin țări cu risc crescut de infectare ar putea să li se ceară să stea în carantină la sosire. În această categoria intră țările non-Schengen.

Estonia – permite călătorilor din interiorul Uniunii Europene care nu au simptome ale infecției Covid-19 să intre în țară, însă sunt verificate documente de călătorie și are loc o examinare medicală la graniță. Guvernul estonian are, de asemenea, în vedere să ridice restricțiile pentru călătorii care au certificat de vaccinare

Finlanda – au fost impuse restricții dure de călătorie și vor rămâne în vigoare până în 9 februarie 2021. În plus, autoritățile sanitare finlandeze pot cere testarea obligatorie la intrarea în țară a persoanelor care vin din zone cu risc ridicat de infectare. Unii călători pot intra în țară fără nicio restricție, printre țările exceptate de la măsuri sunt Australia și Noua Zeelandă.

Franța – sunt implementate restricții dure pentru oprirea transmiterii virusului, însă călătoriile interne în țară sunt permise. Autoritățile franceze “descurajează cu fermitate” călătoriile din și în țară, iar granițele rămân închise cu majoritatea țărilor. Persoanele care intră în Franța din UE sau din zona Schengen trebuie să se testeze PCR de două ori, o dată la venire și încă o dată după încheierea perioadei de carantină de 7 zile.

Germania 

– Cetățenii germani și europeni pot călători, însă fiecare călătorie trebuie să fie aprobată de poliția de frontieră.

– Călătorii din Regatul Unit și Africa de Sud trebuie să furnizeze dovada unui test negativ la Covid-19 înainte să intre în țară.

– Călătorii trebuie să stea cel puțin 10 zile în carantină după ce intră în țară.

– Guvernul german analizează posibilitatea de a reduce pe cât posibil traficul aerian.

Grecia

– Deși a fost printre primele țări care și-a redeschis sectorul turistic în vară, Grecia a implementat noi restricții în noiembrie, iar toți cei care vor să intre în țară trebuie să facă dovada unui test PCR negativ.

Islanda

– Este deschisă doar pentru turiștii din Uniunea Europeană sau din Spațiul Economic European.

– Cei care intră în țară trebuie să se testeze de două ori – o dată la sosire, iar a doua oară după cinci zile de la intrarea în țară. Până ce ambele teste arată că persoana nu este bolnavă de Covid-19, aceasta trebuie să rămână în carantină de până la 14 zile.

– Excepțiile includ persoane care au un certificat care dovedește că au trecut prin infecția Covid-19 sau un certificat de vaccinare împotriva bolii. De asemenea, cei care nu își pot face testul din motive medicale.

Irlanda

– Este în lockdown la nivel național până la finalul lunii ianuarie.

– Guvernul recomandă evitarea călătoriilor non-esențiale și a adoptat sistemul de zone roșii, galbene și verzi pentru a gestiona călătoriile.

– Călătorii din zone altele decât cele verzi și din țări din afara UE sau SEE trebuie să stea 14 zile în carantină la sosire.

Italia

– A accentuat recent restricțiile împotriva Covid-19 și a prelungit din nou starea de urgență până în luna aprilie.

– Deplasările între regiunile italiene sunt limitate doar la cele esențiale. Măsura va rămâne în vigoare până în 15 februarie.

– Turiștii care vin în Italia trebuie să se auto-izoleze pentru 14 zile la sosirea în țară.

Kosovo a implementat măsura restricționării deplasărilor pe timp de noapte, între orele 20:00 și 05:00.  Toți cetățenii străini care vin dintr-o țară cu un număr mare de cazuri de infectare trebuie să furnizeze un test PCR negativ. Toate țările din UE sunt vizate de această restricție.

Letonia a declarat stare de urgență până în data de 7 februarie. Pentru a putea intra în Letonia dintr-o țară care are mai mult de 50 de cazuri de Covid-19 la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, trebuie respectată o perioadă de auto-izolare de 10 zile. Începând cu 15 noiembrie, toți cei care ajung în țară trebuie să facă dovada unui test negativ.

Liechtenstein – toți cei care ajung aici dintr-o țară cu risc mare de contagiere trebuie să stea în carantină 10 zile la sosire. Călătoriile turistice sunt permise, însă se aplică măsurile uzuale.

Lituania este în lockdown național până în 31 ianuarie – deși granițele sunt deschise, deplasările în interiorul țării sunt puternic restricționate. Din 15 septembrie, toți cei care ajung sau se întorc în țară trebuie să își trimită datele electronic spre o bază de date națională.

Luxemburg permite cetățenilor din zona Schengen și din UE să intră în țară fără să prezinte un test negativ. Călătoriile non-esențiale din țări non-UE sunt interzise până în data de 31 martie.

Olanda recomandă cetățenilor UE sau din zona Schengen să evite călătoriile non-esențiale în țară. Granițele sunt închise pentru țări din afara UE. În cazul în care un cetățean străin se îmbolnăvește de Covid-19 în timp ce se află pe teritoriul țării, el va rămâne în carantină până când simptomele dispar.

Macedonia de Nord – granițele sunt deschise pentru toate țările. Barurile, restaurantele și cafenelele sunt deschise, însă se aplică măsurile uzuale – distanțarea fizică și respectarea normelor de igienă.

Malta aplică restricții pe baza zonelor unei clasificări zonale a țărilor – zone roșii, galbene și verzi.

Republica Moldova se află în stare de urgență și este implementată restricția asupra deplasărilor pe timp de noapte. Barurile, restaurantele și cafenele se închid între orele 22:00 și 07:00.

Monaco este deschis pentru turiști însă urmează sistemul zonal de risc al Uniunii Europene. Cei care călătoresc din țări UE cu mai mult de 60 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni sau dintr-o țară non-UE, trebuie să își trimită datele personale la un call center special și să intra în carantină la sosire.

Muntenegru – cei care intră în țară trebuie să se autoizoleze pe o perioadă de 14 zile. Deplasările sunt interzise pe timp de noapte, între orele 22:00 și 05:00.

Norvegia – toți călătorii care vin în Norvegia vor fi testați gratuit la intrarea în țară. Dacă persoana care călătorește vine dintr-o țară aflată în zona roșie de risc, atunci trebuie să facă dovada unui test negativ adițional, pe lângă cel care se face gratuit și să intre în carantină pentru 10 zile.

Polonia – de la 1 ianuarie, toți călătorii din țării din afara UE/SEE pot intra în Polonia doar pentru motive bine întemeiate. Granițele sunt deschise pentru majoritatea călătorilor din țări UE/SEE. Toți care vin în Polonia trebuie să se auto-izoleze pentru 10 zile. Există unele excepții pentru cei care muncesc sau locuiesc în țară. Persoanele care au certificat de vaccinare pot intra în țară fără să mai intre în carantină.

Portugalia – doar cetățenii UE/SEE poate face călătorii non-esențiale în Portugalia.  Toate persoanele cu vârste mai mari de 2 ani trebuie să furnizeze un test PCR negativ și vor trece printr-un proces de screening medical la sosirea în țară. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice.

Regatul Unit

– toți cei care sosesc în țară trebuie să facă dovada unui test negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte de sosire.

– Cei veniți din unele țări trebuie să stea în carantină la hotel timp de 10 zile și suportă toate cheltuielile. Înainte de a părăsi carantina, ei trebuie să facă dovada unui alt test negativ.

– În acest moment, restricțiile se aplică pentru cei veniți din Brazilia și Africa de Sud, însă lista ar putea fi extinsă.

Rusia – majoritatea cetățenilor străini care vor să intre în țară vor trebui să respecte mai multe restricții – le va fi verificată temperatură și vor furniza dovada unui test PCR negativ la COVID-19.

San Marino este printre puținele țări deschise complet, fără restricții la intrarea în țară. Pe de altă parte, dacă intrarea în țară se face prin Italia, trebuie respectate măsurile implementate acolo. Restaurantele, baurile, cafenelele și alte astfel de localuri sunt deschise, însă trebuie respectate măsurile de distanțare fizică și purtarea măștii.

Serbia – toți cei care intră în Serbia trebuie să facă dovada unui test PCR negativ făcut cu 48 de ore înainte de sosire. Există și posibilitatea ca turiștilor să le fie cerută intrarea în carantină pentru 10 zile.

Slovacia

– Călătorii trebuie să facă dovada unui test PCR negativ, însă nu este impusă măsura autoizolării.

– Cei care sosesc din țări non-UE trebuie să se autozioleze și să facă al doilea test PCR la finalul perioadei de izolare.

Slovenia

– Restricțiile variază între regiuni, însă călătorii care vin din zonele cu grad ridicat de risc (majoritatea UE, Elveția și UK), trebuie să intre în carantină pentru 10 zile la sosire.

– Turiștii străinii ar putea fi examinați medical la intrarea în țară.

Spania – granițele sunt deschise pentru turiști, însă în funcție de țara din care vin, călătorii vor respecta măsuri adiționale – dovada unui test PCR negativ. Ministerul turismului spaniol a anunțat în 19 ianuarie că vor fi introduse excepții pentru cei care dețin certificate de vaccinare anti-Covid-19.

Suedia

– Suedia nu a implementat restricții generale pentru cei care vor să intre în țară, însă ele pot exista în cazuri specifice.

– Se aplică măsurile de distanțare, de igienă și purtarea măștilor.

Turcia

– Toți călătorii cu vârste mai mari de 6 ani trebuie să facă dovada unui test PCR negativ înainte de intrarea în țară și vor fi examinați medical

– Zborurile din Regatul Unit sunt interzise.

– Centrele comerciale, piețele, restaurantele și frizeriile sunt deschise în tre 10:00 și 20:00 ]n timpul săptămânii, iar restaurantele nu furnizează decât servicii de tip takeaway.

– Fumatul în public este interzis.

Ucraina – călătorii sunt restricționați în funcție de regiunea din care sosesc. Cei care merg în Ucraina, din România trebuie să se autoizoleze și să facă dovada unui test PCR negativ.
Vatican.

– Sunt închise granițele pentru turiști.

Ungaria

– Cetățenii ungari se pot întoarce în țara fără restricții

– Străinii care vor să vină în țară pentru afaceri sau pentru a participa la evenimente culturale sau sportive o pot face dacă furnizează două teste negative la Covid-19 sau dacă intră în carantină.

– Călătoriile din și spre Regatul Unit sunt suspendate din 22 decembrie după apariția mutației britanice a coronavirusului.

Parteneri
Câte neveste a avut de fapt Liviu Vârciu! Nimeni nu știa că a fost căsătorit si cu EA:
Câte neveste a avut de fapt Liviu Vârciu! Nimeni nu știa că a fost căsătorit...
Este total interzis de 1 martie. Ce trebuie să ştie românii. Este complet ilegal
Este total interzis de 1 martie. Ce trebuie să ştie românii. Este complet ilegal
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
FOTO. Anna Lesko, cu un decolteu până la buric! Și-a arătat din nou bustul generos
Cum arată fiul lui Silviu Biriș, de fapt. Cum a putut reacționa când tatăl lui s-a făcut preot
Cum arată fiul lui Silviu Biriș, de fapt. Cum a putut reacționa când tatăl lui...
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului Pandurii - Petrolul
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului...
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și seamănă leit cu mama ei! Imaginea cu fetița lor a topit internetul FOTO:
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Lockdown de Paște? „Dacă ne uităm la date...”
Lockdown de Paște? „Dacă ne uităm la date...”
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Horoscop luni, 1 martie. Gemenii trebuie să evite distracţiile în această zi
Horoscop luni, 1 martie. Gemenii trebuie să evite distracţiile în această zi
Momente de haos după ce șoferița cu Mercedes a intrat în plin în Mihaela și Raisa, fetele ucise pe trotuar
Momente de haos după ce șoferița cu Mercedes a intrat în plin în Mihaela și...
Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există
Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există
Tensiuni MAXIME la Survivor România! Ce s-a întâmplat între concurenți
Tensiuni MAXIME la Survivor România! Ce s-a întâmplat între concurenți
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu vasul peste 61 de ani
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Rezultate loto 28 februarie 2021
Rezultate loto 28 februarie 2021
Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar
Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus...
Coronavirus. Răspunsul așteptat de milioane de părinți: Când vor fi vaccinați copiii
Coronavirus. Răspunsul așteptat de milioane de părinți: Când vor fi vaccinați copiii
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce se uita la un clip pentru adulți
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce...
BOMBĂ! Ioana a pus piciorul în prag. Ce trebuie să facă Ilie Năstase pentru ea, altfel DIVORȚEAZĂ!
BOMBĂ! Ioana a pus piciorul în prag. Ce trebuie să facă Ilie Năstase pentru ea,...
Elon Musk, CEO-ul companiei Neuralink, îşi propune să implanteze microcipuri în creier
Elon Musk, CEO-ul companiei Neuralink, îşi propune să implanteze microcipuri în creier
Sărbătoare MARE în prima zi de primăvară. Ce sfântă prăznuim
Sărbătoare MARE în prima zi de primăvară. Ce sfântă prăznuim
Majda părăsește competiția Survivor România, după ce a fost nominalizată de Jador
Majda părăsește competiția Survivor România, după ce a fost nominalizată de Jador
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Să-i explodeze brațele, nu alta! Vedeta pe care o știe toată România a ajuns de nerecunoscut: e un monstru cu mușchi! Dacă nu i-ai vedea fața, n-ai ști că e el
Să-i explodeze brațele, nu alta! Vedeta pe care o știe toată România a ajuns de...
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică,  28 februarie 2021 - VIDEO. Cătălin Moroșanu, dezamăgit de restul echipei: „Astfel de caractere...”
Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 28 februarie 2021 - VIDEO. Cătălin...
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă...
Noroc de antreprenor. Cum a reuşit Dragoş Anastasiu să îşi vândă afacerea din turism chiar înainte de începutul crizei cauzate de coronavirus. Acum are rezerve de milioane de euro
Noroc de antreprenor. Cum a reuşit Dragoş Anastasiu să îşi vândă afacerea din turism chiar...
Ionuț Negrilă, polițistul mort în Piața Constituției, a fost condus pe ultimul drum
Ionuț Negrilă, polițistul mort în Piața Constituției, a fost condus pe ultimul drum
Se anunță o despărțire BOMBĂ! Cum a fost surprinsă fiica Andreei Esca
Se anunță o despărțire BOMBĂ! Cum a fost surprinsă fiica Andreei Esca
Au făcut anunțul!  Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Au făcut anunțul! Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită și în România - VIDEO
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită...
Dana Budeanu, despre bărbatul perfect din VIATA EI: Este bărbatul în fața căruia eu tac!” A zis TOT
Dana Budeanu, despre bărbatul perfect din VIATA EI: Este bărbatul în fața căruia eu tac!”...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...