Corpul unei femei care a dispărut în urmă cu 6 ani a fost găsit într-un congelator!

Publicat: 15/05/2019 | 18:05
Corpul unei femei care a dispărut în urmă cu 6 ani a fost găsit într-un congelator!

Heather Anne Lacey, o americancă în vârstă de 30 de ani, a dispărut în 2013. Timp de șase ani nimeni n-a avut nicio idee descpre ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia.

Victima nu ar fi fost descoperită nici până în ziua de azi, dacă n-ar fi fost decesul unui bărbat, notează time.com. Jonathan Escarzaga, în vârstă de 36 de ani, a fost descoperit mort în apartamentul său în luna februarie.

În corpul lui nu s-au găsit urme de droguri, dar poliția n-a dezvăluit cauza decesului. Administratorul blocului în care a locuit Escarzaga a chemat o firmă care se ocupă de transport de obiecte să vină să curețe apartamentul de toate bunurile lui Escarzaga, pentru ca locuința să fie scoasă din nou la închiriat.

Atunci, din locuința bărbatului a fost luat și un congelator vertical pe care nimeni nu s-a gândit să-l deschidă, chiar dacă poliția venise în respectiva locație pentru a investiga moartea lui Escarzaga.

Astfel a fost descoperit în congelator și cadavrul lui Heather Anne Lacey, dispărută în urmă cu șase ani. Polițiștii încearcă să afle acum care a fost legătura între ea și Jonathan, bărbatul găsit mort în propria-i locuință.

 

Citește și...