Coșciugul cu trupul lui Ionel Lepa, ucigașul polițistului omorât în misiune, nu a fost primit în capela cimitirului unde va fi înmormântat

Publicat: 12/06/2019 | 14:09
Coșciugul cu trupul lui Ionel Lepa, ucigașul polițistului omorât în misiune, nu a fost primit în capela cimitirului unde va fi înmormântat

În cursul zilei de joi, la fix exact o săptămână de când poliţistul ucis în misiune a fost condus pe ultimul drum, de peste 2.000 de oameni, va fi înmormântat şi cel care l-a omorât.

Ionel Lepa, în vârstă de 47 de ani, şi-a pus capăt zilelor chiar în celula în care era încarcerat. După ce medicii legişti au efectuat necropsia, trupul neînsufleţit a fost ridicat de către rude şi dus la Lugoj.

Familia a vrut să depună sicriul la capela cimitirului de pe strada Hezerişului, acolo unde este şi locul de veci al lui Lepa, însă preotul de aici a refuzat. Explicaţia vine de la mitropolitul Banatului, care s-a interesat despre această situaţie şi spune că Ionel Lepa ţine de o altă parohie, potrivit sursadevest.ro.

Drept urmare, rudele au dus sicriul la o altă capelă, urmând ca mâine să fie luat de aici şi dus în cimitirul de pe strada Hezerişului, unde va avea loc înmormântarea.

Ionel Lepa va avea parte de o slujbă simplă, oficiată de un singur preot, o slujbă specifică în cazul persoanelor care îşi bun capăt zilelor.

S-a sinucis în închisoare!

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineața, în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara. Reprezentanții Ambulanței au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Marcel Ionel Lepa era cercetat pentru trei infracţiuni: ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, toate aflându-se în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Citește și...