Corporatista Raluca Bădulescu a exportat benzină-motorină 8 ani!

Publicat: 08/02/2019 | 09:41
Corporatista Raluca Bădulescu a exportat benzină-motorină 8 ani!

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!”, a făcut dezvăluri despre viața sa, într-un interviu pentru revista VIVA!. Ea a spus că, timp de opt ani, a lucrat la o multinațională.

 „Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a spus Raluca Bădulescu pentru revista VIVA!.

De asemenea, vedeta a recunoscut că nu a avut o perioadă în care să se îmbrace mai „cuminte”.  „Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a mai dezvăluit Raluca.

Citește și...