Costel Enache, înaintea duelului cu Leo Grozavu: „Îi urez baftă!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/04/2018 | 08:34

FC Botoşani va susţine astăzi, de la ora 18:00, în Banat ultimul examen înaintea confruntării din manşa tur a semifinalei Cupei României de joi, cu CS „U” Craiova.

Cu toate acestea, Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat că nu se poate gândi încă la meciul din Cupa României şi a spus că mintea îi stă doar la confruntarea cu Timişoara de astăzi din etapa a V-a a play-out-ului Ligii I.

„Mintea mea stă la meciul cu Timişoara, chiar dacă jocul de la Craiova pare mai important. Vreau să-mi fac evaluări după jocul de la Timişoara, ce probleme au apărut. Jucătorii pot avea perioade ma puţin inspirate. Meciul de la Timişoara va fi un reper pentru meciul de la Craiova”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul nu consideră un avantaj faptul că Leo Grozavu cunoaşte foarte bine jucătorii echipei FC Botoşani, dar susţine că se aşteaptă la surprize din partea antrenorului formaţiei bănăţene.

„Leo cunoaşte jucătorii de la Botoşani, dar nu pe asta aş miza. S-au schimbat lucrurile în mediul nostru, cu o altă dinamică, un alt mod de a aborda momentele de joc. Chiar dacă Leo ne cunoaşte foarte bine, îi e  greu să transmită informaţii fiecărui jucător al lui despre fiecare jucător al nostru. Tot o chestie de sistem va face diferenţa. Leo e un om cu surprize, cu schimbări, e un antrenor care surprinde. Eu sunt mai conservator. Nu mi-aş fi dorit un astfel de debut pentru Leo. ştia că îl aşteaptă o luptă grea. Le urez baftă, în special pentru Leo. Baftă în întreaga campanie”, a afirmat Enache.

Partida dintre ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani va avea loc de la ora 18:00, jocul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

 

Citește și...