Costel Enache pune tunurile pe apărători după înfrângerea de la Călărași: „Sunt dezamăgit, supărat pentru momentul defensiv!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/09/2018 | 18:42
Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani nu și-a menajat deloc elevii după eșecul suferit pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași cu scorul de 3-2.

Tehnicianul moldovenilor a taxat greșelile de începători pe care jucătorii săi le-au făcut în defensivă, erori care au privat FC Botoșani de cel puțin un punct pe care l-ar fi meritat după aspectul jocului.

„Sunt dezamăgit, supărat pentru momentul defensiv, am văzut lejeritate, lipsă de responsabilitate, de implicare, nu am văzut comunicare, lucruri care ar fi trebuit sa apară în jocul nostru”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Tehnicianul formației moldovene a spus că echipa sa a fost privată de un penalty clar ca lumina zilei în minutul 86 la un fault în careu a lui Mendy asupra lui Cătălin Golofca, 11 metri pe care însă centralul Cătălin Popa l-a trecut cu vederea.

. Aştept să revăd şi eu faza cu Golofca, pentru că în ultima perioadă nu am văzut niciodată sau nu s-au auzit măsuri luate împotriva unor greşeli de arbitraj. Au un statut aparte arbitrii, treaba lor, să-şi analizeze activitatea”,

Acesta a fost cel de-al doile eșec suferit în acest sezon de FC Botoșani după cel din Copou cu Politehnica Iași cu 2-1.

După opt runde moldovenii rămân cu doar opt puncte și pierd contactul cu formațiile din prima parte a clasamentului.

Următorul joc al FC Botoșani în Liga I va avea loc pe „Municipal”, sâmbătă de la ora 18:00 cu cei de la Chiajna, formație care a reunțat la serviciile tehnicianului Ionuț Badea în urma celei de-a treia înffrângere consecutivă suferită cu scorul de 3-0 în campionat.

Citește și...