Costi Ioniță a fost făcut praf de Liviu Guță. De la ce a pornit confictul: „Nu ai voce, nu ai nimic”

Autor:
Publicat: 15/09/2020 | 12:22
Costi Ioniță a fost făcut praf de Liviu Guță. De la ce a pornit confictul: „Nu ai voce, nu ai nimic”

Între Costi Ioniță și Liviu Guță se pare că a izbucnit un adevărat scandal. Liviu Guță a mărturisit că totul a început în urmă cu 17 ani, din cauza banilor, în momentul în care cei doi au avut o colaborare.

Liviu Guță l-a făcut praf pe Costi Ioniță, după ce și-a amintit evenimentul neplăcut prin care a trecut, în urmă cu 17 ani. Se pare că cei doi au colaborat la vremea respectivă iar Costi Ioniță ar fi tras toate melodiile pe un album pe care l-a vândut, iar banii obținuți din vânzări ar fi ajuns doar în buzunarul lui.

Liviu Guță și-a luat țeapă  de 100 de milioane de la Costi Ioniță. Artistul nu i-a mai dat niciun ban!

La acel moment, lui Liviu Guță i se promisese suma de 100 de milioane, însă nu a mai primit nici măcar un singur leu.

”În 2003 m-a sunat Costi Ioniță să facem un album împreună. Am zis OK, hai să-l facem. Cred că vreo 2 săptămâni am făcut naveta Brașov – Constanța până am terminat piesele și le-am înregistrat, 7 piese erau compuse de mine, 3 de el. După ce am terminat albumul, Costi l-a vândut la o casă de producție și a luat el toți banii, mie nu mi-a dat nimic.Trebuia să-mi dea vreo sută de milioane de lei, erau bani atunci, dar nu mi-a dat nimic.

Am trecut atunci peste asta și prin 2010-2011 l-am sunat o dată, el era deja plecat afară, prin America, și l-am rugat să mă introducă și pe mine la vreun studio, să-mi fac și eu intrarea pe afară, că după aia mă descurc eu. Dar Costi mi-a zis ”Cu tine nu fac colaborări” și mi-a închis telefonul în nas. Mai mult, după asta mi-a interzis să cânt piesele mele, compuse de mine, pe la concerte!”, a povestit supărat Liviu Guță, despre scandalul dintre el și Costi Ioniță.