Credeai că e dur la TV, dar să-l vezi în bucătărie! Chef Scărlătescu îşi terorizează ”trepăduşii”!

Publicat: 05/07/2016 | 23:00

Toată ţara îl cunoaşte pe Cătălin Scărlătescu din emisiunile televizate ”Masterchef” şi ”Chefi la cuţite”, dar puţini ştiu că el adoptă stilul dur din competiţii şi cu angajaţii săi.

Cătălin Scărlătescu s-a făcut remarcat de telespectatori prin modul său de a fi. Deoarece este perfecţionist în ceea ce priveşte arta culinară, Scărlătescu se enervează uşor şi, nu de puţine ori, telespectatorii l-au văzut pe Chef în timp ce arunca farfuriile pe jos sau le vorbea concurenţilor pe un ton ridicat.

Chef Scărlătescu le dă ordine angajaţilor săi de la o terasă din Mamaia.
Chef Scărlătescu le dă ordine angajaţilor săi de la o terasă din Mamaia.

Dacă unii credeau că Chef Scărlătescu este dur în faţa camerelor de filmat pentru a face audienţă, CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe acesta în plină acţiune la o terasă din Mamaia. În imagini, puteţi observa cum Chef Scărlătescu le dădea ordine ”trepăduşilor” săi, dar, în acelaşi timp, muncea cot la cot cu ei pentru ca toţi clienţii să fie mulţumiţi. Juratul de la ”Chefi la cuţite” gesticula nervos şi verifica constant modul în care era gătită mâncarea, observându-se faptul că angajaţii ”îi ştiau de frică”!

 

Citește și...