Criminala de la metrou a băgat panică în pușcărie! Magdela Șerban, mutată de urgență!

Publicat: 14/03/2019 | 17:38
Criminala de la metrou a băgat panică în pușcărie! Magdela Șerban, mutată de urgență!

Magdalena Șerban, femeia care, în decembrie 2017, a împins o tânără în fața metroului și a ucis-o, a primit acum câteva zile sentința definitivă. După ce a fost condamnată pe viață, „criminala de la metrou” a fost mutată la un alt penitenciar, unde deținutele se tem deja pentru viitorul pe care îl vor avea alături de aceasta.

În urma deciziei luate de Tribunalul București, Magdalena Șerban a fost transferată la închisoare Târgșor, conform stirilekanald.ro.

Acolo, deținutele se tem deja pentru viața lor și nu văd deloc cu ochi buni perioada pe care o vor petrece sub același acoperiș cu Magdalena Șerban.

Ne este frică pentru viața noastră! Nu ne va fi ușor cu ea”, ar fi spus una dintre deținute. Magistrații au păstrat decizia inițiată din 26 octombrie și au condamnat-o pe Magdalena Șerban la închisoare pe viață.

Pe lângă această condamnare, instanța o obligă pe „criminala de la metrou” să susțină un tratament medical, să plătească 30.000 de euro daune morale și 1.200 lei daune materiale tinerei pe care încercase să o împingă înaintea Alinei ciucu, dar și încă 30.000 de euro daune morale către iubitul fetei care a murit.

Citește și...