Criminala de la metrou e arestată dar… ce se întâmplă cu operatoarea de la 112 care nu a transferat primul apel!

Publicat: 19/12/2017 | 19:24
Criminala de la metrou e arestată dar… ce se întâmplă cu operatoarea de la 112 care nu a transferat primul apel!

Criminala de la metrou a fost arestată preventiv şi este anchetată pentru fapta ei abominabilă iar procurorii o au în vizor şi pe operatoarea de la 112 care nu a direcţionat apelul către poliţie, în cazul tentativei de crimă produsă cu doar câteva ore înainte. Operatoarea de la serviciul de urgenţă este cercetată de procurorii militari de rang superior, pentru că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale este o structură militară!

Mai mult decât atât, dosarul operatoarei de la serviciul de urgenţă a fost preluat de Parchetul de rang superior, Parchetul Curţii Militare de Apel, pentru operativitate, arată surse judiciare. Decizia nu este una neobişnuită, pentru că dosarele cu impact mediatic se realocă structurilor superioare, pentru o instrumentare mai eficientă.

Acum o săptămână, pe 12 decembrie, Magdalena Şerban a încercat să-şi împingă prima victimă pe şine în jurul orei 17, iar incidentul a fost anunţat la Poliţia Metrou de abia la orele 20, pentru că operatoarea 112 a sfătuit victima să facă o plângere directă şi nu a transferat apelul. Câteva minute mai târziu. Magdalena Şerban a împins a doua victimă pe şine, iar Alina Ciucu şi-a găsit sfârşitul strivită de metrou „A existat o oarecare sincopă, dar este destul de justificată, însă aş evita să mă pronunţ acum Poliţia Română va emite un comunicat în care se va explica totul. Bineânţeles că de fiecare dată se poate mai mult” spunea ministrul de interne, Carmen Dan.

Citește și...